Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracja,k,

--Mam napady śmiechu--

Polecane posty

Gość gracja,k,

...I wbrew pozorom,to wcale nie jest takie śmieszne,gdyż dopada mnke najczęściej w najmniej oczekiwanych momentach...ostatnio byłam w markecie SAMA i tak mnie wziął atak śmiechu,ze jedyne co mogłam zrobic to wyciagna tel.i udawac ze z kims gadam i ze niby sie smieje....kurde,tez tak macie-a wszystko zaczeło sie od durnej reklamy....ahh

Gość gracja,k,
Stąd ten nick???nie wierzę może masz takie głupie dni ....takie toksyczne;-)

Raczej nie. Po prostu jak jestem bardzo szczęśliwa to nie umiem opanować uśmiechania się szerokiego do wszystkiego na mojej drodze, a często też nucę wtedy pod nosem :D Ale jakoś napadów śmiechu nie miałam ot tak bez powodu

Gość gracja,k
Wiesz toksyczna przypomniał mi się kawał,jak własnie babsko przychodzi do lekarza,i skarzy się że ją wszystko wkurwia i lekarz stwierdził ze ja wyrucha i bedzie good,no i robi co robi a ona na to-słuchaj wkładasz ,albo wyciągasz bo mnie to strasznie wkurwia he,he

Gość gracja,k
Ja jak sie uśmiecham ot tak do obcych to myslą,że jakaś nienormalna jestem,no ale coz Polska ,a Polska to dziki kraj jak mawiał Pan Drzewiecki...

Gość gracja,k
A już najgorzej jest w intymnych sytuacjach.:o Facet wyciąga swojego ''filipa'' a ja: hahahahahahahahahahaha. :o

Gość gracja,k
No nie ma jak to podszyw,ale toksyczna powiem Ci ze na mnie strasznie pozytywnie wpływają ludzie marudni,wkurwieni na byle co,tacy wiesz cholerycy-to przy nich to mam dopiero napady...pozdrawiam.Nie wiedzieć czemu.