Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kropelka rosy

Moje kucharki na wesele- prosze oceńcie czy warto

Polecane posty

Gość mała kropelka rosy

Robimy wesele i poprawiny na 120 osób no i jak chyba każdy chcemy ciąć koszty. Mamy następującą opcje: Polecane kucharki za 27,50 od osoby ;) (troche zeszła z ceny) bez ciast i tortu + jej współpracownik który piecze ciasta łącznie za 10 blach i tort bierze 800 zł (podobno) -kucharki i cukiernik polecane przez kilka osób. Cukiernik ma swoje produkty, poprostu przywozi gotowe ciasta. I tak sie zastanawiam czy aby nie przepłacimy. W moim województwie jak sie orientuje biorą za wszystko np. 29 zł. tylko "teściowa" jakos naciska na tamte kuchary i tego gościa, że takie pyszne wszystko. Mnie cieszą przygotowania jak mogę zaoszczędzić, nieznosze przepłacać ;) Poprostu doradźcie czy wg Was ten cukiernik duzo sobie liczy?

Gość lilijeczkaaa
to dziewczyno masz tanio- u nas sam tort z cukierni 1500zł, a jedna paczka ciasta dla pary 25zł. reszty nawet nie pisze. wiec ja bym sie nie zastanawiała:) (nie ze jestem jakiś burżuj, ale u nas w okolicy sa tylko takei ceny:()

Gość impresja_12
U nas za blachę ciasta płaci się 30-35 zł, za tort trzypietrowy 400-500 zł więc prawie wychodzi tak samo. Kucharki z pełną obsługą ... kuchnia+ sala+ sprzątanie biorą 22-25 zł za osobę...