Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapominalska

brak sexu z mężem

Polecane posty

Gość delta-4
a musisz w to mieszać psychikę ? po prostu się z nim bzykaj i tyle, taka fizyczna rozrywka

Gość delta-4
to może myśl w łóżku o innym?

Gość gonzolos
zapominalska szkoda ze sie razem nie dobralismy:)

Jak mam się bzykać, skoro nie mam ochoty, nie ciągnie mnie do męża, nie jestem królikiem, który będzie zawsze i wszędzie. Potrzebuję nastroju, zmysłowości i tego czegoś...czego nie ma. To nie znaczy, że nie lubiłam szybkich numerków, lubiła, ale teraz to już nie ważne.

Gość delta-4
a może sobie poprzestawiaj w głowie, zacznij sobie wmawiać ,ze jesteś jakaś dziwna , bo seks musi być i zacznij się przymuszać

Gość onasobie
ona nie chce niczego naprawiać, ubzdurała sobie coś z czym jej wygodnie i teraz czeka na okazję.

A tak w kwestii Ogiera. Jak facet ma rozmiar 24/16, co w przeliczeniu na dziesiętne daje 1,5 to nawet jeśli jest to średnica w centymetrach a nie długość, to lepiej, żeby się nie rozpędzał...

Delta-4, dziękuję, ale to tak ie trudne by było-poprzestawiać sobie w głowie i już. Nie będę się zmuszała do współżycia.

Gość Ogier 24/16
Romantyczna kolacja we dwoje muzyka nastrojowa. Pocałunki namiętne, pieszczoty i rozkosz, która powoduje dreszcze. Długi gorący, namiętny sex pełen uniesień, ekstazy i orgazmów

Gość gonzolos
koles naczytal sie o orgazmach w brwo girl i teraz chce sie wykazac:) zapominalska chetnie bym z Toba porozmawial przy kawie.

Gość Ogier 24/16
24/16 to długość i średnica

Gość ashbeck
Zapominalska, więc co cie kręci??

Ja też bym chętnie z kimś porozmawiał przy kawie, ale boję się że wkoło będzie chodził Ogier 1,5 i wtrącał jakieś kiepskie kawałki. To może rozwalić nastrój...

To co przeciętną kobietę, nie mam miliona fantazji. Lubię spontaniczny seks, chętnie poza łóżkiem, seks oralny uwielbiam, ale ja nie chce robić tego z pierwszym lepszym, który zechce, tak bardzo chciałam już tylko z mężem, na zawsze, on był moim pierwszym mężczyzna, to on mnie rozbudził seksualnie, a potem...zostawił samą można tak to powiedzieć.

Gość Ogier 24/16
Każda kobieta była bardzo zadowolona po spotkaniu ze mną i chciała się umawiać na kolejne spotkania.

Ogier, naprawdę wierzę w zbawicielską moc Twojego penisa, ale uwierz, mi nie pomoże, nie tego chcę, nie od Ciebie.

Gość gonzolos
zapominalska na forum trudno o kawe,chyba ze kazdy sobie zrobi.Mozemy tutaj porozmawiac.

Gość gonzolos
zapominalska tak sobie czytam jeszcze raz Twoje wpisy,i wychodzi mi taka sama sytuacja jak u mnie.Ja tez pomalu trace nadzieje i motywacje po odepchniecach.

Gość Ogier 24/16
Wiem czego Ci brakuje....

To może wymieńcie się adresami GG i sobie pogadajcie, żeby nie powtarzać te samego wątku od zera tylko tym razem w damskim wydaniu?

Gość Ogier 24/16
a stary stary to nie ma wyczucia

Gość gonzolos
zapominalska od 20 lat w zwiazku od 10 problemy sie zaczely.