Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i mój synuś

urlop z dzieckiem nad morzem - GDZIE FAJNIE?

Polecane posty

Gość ja i mój synuś

Witam, doradźcie gdzie można pojechać z 3-miesięcznym dzieckiem nad morze? Gdzie Wy fajnie spędziliście czas? Dodam że mieszkamy w Wa-wie więc np. Świnoujście czy Międzyzdroje odpadają z takim maluchem.

moze mielno !!!??? jak chcesz dam ci namiary na fajny dom wczasowy w spokojnej dzielnicy.

Gość salaterka
super jest w ustroniu morskim... malo imprezowych miejsc w mielnie jest duzo ludzi wiec impreza za impreza polecam ustronie morskie ja tam zawsze jezdze z maluchami

a w ktorej miejscowosci nadmorskiej jest malo ludzi. szczegolnie latem. znasz taka ?? bo ja nie.

Gość alaaa maaa kotaaaaa
My z naszym 8msc odwiedzimy rowy końcem sierpnia :) Jestem fanką Władysławowa ale tam jest zdecydowanie za głośno i za tłoczno :)

Gość vbm
z bachorem nigdzie nie bedzie fajnie bo tylko bedzie znajdor przeszkadzał...co to za odpoczynek jak i tak sie musisz gówniarzem zajmowac? :O:O:O:O:O

Gość hfghgfhfh
Chałupy

Gość gaski
polecam, dla rodzin jest ok, no i niedaleko do mielna!

Gość mam ten sam dylemat
co ty , dzisiaj rozmawiałam z sasiadem ktory jezdzi do Władysławowa jest zauroczony ta miejscowoscia fajna baza wypadowa czy to na HEL czy do innych pobliskich miejscowosci , jest tam piekny park gdzie mozna pospacerowac z jednej strony zatoka z drugiej morze - polecał mi goraco ze nie bede załowała ,

Gość alaaa maaa kotaaaaa
Ja nie odradzam Władka bo jest tam bosko ale byłam tam 6 razy w sezonie i nie wyobrażam sobie tam jechać z malutkim dzieckiem . Po pierwsze dużo ludzi, po drugie dużo dyskotek i knajp czyli w samym centrum głośno (a poza nim raczej wielkich atrakcji nie ma) , co prawda na wycieczki blisko ale samochodem też nie bardzo bo zazwyczaj zakorkowane.

Gość ja i mój synuś
dziękuję za podpowiedzi i proszę o jeszcze :) a te uszczypliwe teksty są mi do szczęścia nie potrzebne. Świadomie zdecydowaliśmy że chcemy mieć dziecko i chcemy z nim też spędzać wakacje, a to że będzie inaczej niż dotychczas to tak musi być. Nie jest to dla mnie problem...

My byliśmy w tamtym roku w Krynicy Morskiej. Było tam pełno rodzin z dziecmi. Nam się podobało.

Gość a kiedy planujesz jechac
w sezonie w kazdej miejscowosci jest pelno wczasowiczów , zdecydowanie luzniej jest maj czerwiec i przełom sierpień wrzesień

Gość ja polecam niechorze
w zeszłym roku byłam i jest to urocza miejscowosc ,mnóstwo rodzin z małymi dziecmi , mieszkalismy 20 m od plazy wiec z małym dzieckiem to rewelka ,

Gość ja i mój synuś
planuję jechać w czerwcu i chcę już (ale pewnie dopiero) coś zarezerwować.

Gość wiosna1981
Zdecydowanie Chałupy, byliśmy pierwszy raz z synkiem. Jest spokojnie, nie ma imprez, jak chcesz rozrywek to zawsze można do Władka skoczyć. No i luźno na plaży.

karwia-blisko Władysławowo i Jastrzębia.... piekne plaże, płaskie zejście, dość kameralnie.

ja polecam Dziwnówek. Cicho, spokojnie- mnóstwo domów wczasowych praktycznie nad samym morzem, nawet na wydmach! Tylko chyba trzeba wczesniej rezerwowac...

Gość motylekkolorowy
Dzwirzyno - super:)

Gość synkowa mama
ja byłam w bardzo wielu nadmorskich miejscowościach, od Władysławowa po Międzyzdroje i szczerze polecam Dąbk i Bobolin k.Koszalina oraz Chłopy k. Mielna, spokój cisza, mało ludzi, za to są bary, smażalnie, trochę rozrywki, ale bez dyskotek i tego całego gwaru. W Dąbkach I Bobolinie (są ze sobą połączone) masz i morze i duże jezioro, sporo lasów, a w lesie przy morzu jest tzw. dreptak idealny na spacery z dzieckiem. W Chłopach za to jest jeszcze większy spokój, główna ulica- jest slepą ulicą, przez co ruch samochodowy jest niewielki, prosto z chodnika-dreptaka miejskiego wchodzi się do morza- oddalonego o 20m. Jest tam klimat typowej spokojnej wsi :) Jak będziesz mieć dośc tego spokoju to jest bardzo blisko do większych aglomeracji które wymieniła na początku postu :) udanych wakacji :)

Gość synkowa mama
*Dąbki i Bobolin

Gość napisałam do dax cosmetics
z bachorem nigdzie nie bedzie fajnie bo tylko bedzie znajdor przeszkadzał...co to za odpoczynek jak i tak sie musisz gówniarzem zajmowac? hahahaha jaki tekst - znajdor :D:D:D no i masz racje.

Gość upaupaupa
upupup ;)

Gość upaupaupa
up