Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaTOBĄ

PROBLEM Z PAZNOKCIAMI.

Polecane posty

Gość zaciekawionaTOBĄ

Hej kochane/ni. Mam problem z pazurkami... lato sie zbliża i chce miec ładne paznokcie, zazwyczaj miałam paznokcie o średniej długości .. praca nie pozwalała. Ale marzą mi sie długie, no ... i mam takie, ale obojętnie gdzie uderzę zahaczę one sie łamią... co zrobic ? POMOCY.

Gość nati1989
nie będą sie łamać tylko smaruj je spermą swojego faceta

Gość zaciekawionaTOBĄ
nati1989 - twój intelekt mnie przeraża. .. pindulka- jem witaminy codziennie w tabletkach, owoce i nie działa..

Gość salianka
Polecam serum wzmacniające z L'Biotica (do kupienia w aptece, ostatnio zapłaciłam 12zł).To mała buteleczka (15ml) oleistej cieczy.Smarujesz paznokcie i skórki wokół rano i wieczorem.Po jakimś tygodniu zauważysz różnicę - płytka jest bardziej elastyczna (wytrzymała),a skórki gładsze. Tylko ważna jest systematyczność.Jeśli masz zamiar nakładać serum jak ci się przypomni,to szkoda kasy.

Gość zaciekawionaTOBĄ
używałam utwardzacz płytki paznokcia Bell, ale nie działa :O

Gość polecam odżywki do paznokci
Jadłam kiedyś skrzyp i na początku pomógł, a potem paznokcie zrobiły się kruche, tak jakby tego krzemu było już za dużo, mimo że już wcześniej przestałam brać skrzyp, bo nie można go zbyt długo brać bez przerwy. Używam odżywek sally hansen i mam ładne, szybko rosnące, mocne i nie kruszące się paznokcie, mimo że wykonuję dużo prac domowych wymagających moczenia, kontaktu z detergentami i rzadko używam rękawiczek.

Gość zaciekawionaTOBĄ
dziękuje, to zakupie skrzyp !:)

Gość polecam odżywki do paznokci
No to gratuluję, ale generalnie nie zaleca się jeść tak długo bez przerwy, to jest preparat ziołowy, a zioła mogą silnie uczulać po długim czasie stosowania bez przerwy.

No dokładnie - czyli generalnie co za dużo to niezdrowo i tej zasady się trzymajmy. Skrzyp oczywiście powinien pomóc ale po jakimś czasie wypadało by go odstawić. A co do długości paznokci - nie muszą być przecież mega długie. Wystarczy żeby troszkę odrosły od palca i już mogą ładnie wyglądać, zwłaszcza gdy będą pomalowane na fajny, wakacyjny kolor.