Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =D

Mam sie ganic za to ze wzgledu na wiek?

Polecane posty

Gość =D

mam takiego typa w klasie z którym ciągnie nas do siebie juz od poczatku roku szkolnego.. Nie wyszlo nam ale dzisiaj mialam takie fantazje ze nie macie pojecia:P Niedługo 3 dni nad morzem ( wycieczka) wiec pomyslalam juz calkiem realnie ze go 'uwiode' . Ze wzgledu na wiek moze sie Wam zdawac smieszne ale mam na niego taka ochote ze masakra...:o Uwazacie ze nie powinnam niczego robic? czy może spróbować? mam pewnosc na 99%,ze odwzajemnilby :) Seksic bym sie nie chciala ze wzgledu na mozliwosc ciazy a na to za mloda jestem.. jedynie marzenia mi zostaja:P ale kto tam wie...

Gość =D
wiedzialam ze bedziecie kpic.. no Boze.. niedlugo koncze 18. Czy to cos zlego?? Większosc juz jest po.. ja jestem jeszcze dziewicą ;)

Gość =D
Postawcie sie w mojej sytuacji co byscie zrobili? Moze faktycznie jesli do czegos dojdzie to bede zalowac? On mi sie bardzo podoba i ja mu tez ale pewne okolicznosci stanely nam na drodze i nie wyszlo.... oczywiscie mam na mysli zwiazek a nie seks.. nie jestem zadna puszczalska zdzirą jak to ktoś dziś określił :o

Gość =D
dlaczego nikt sie nie odzywa ? :O

Gość tajemniczy95
możesz sie spotkać ze mną jestem prawiczkiem jestem w twoim wieku napisz mi z kąt jesteś :)

Gość tajemniczy95
odpowiedz na mojego maila tajemniczy95@o2.pl