Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka.....

Jak schudnąc???

Polecane posty

Gość anka.....

Mam 168cm i waze 63 kilo,niby nie duzo ale musze schudnąc koło 7-8 kilo.Niestety mam chory kręgosłup i nie moge cwiczyc,nawet godzinny spacer powoduje dolegliwosci bólowe. Ograniczyłam węglowodany do minimum,nie jem nawet owoców,tylko niektóre warzywa,nie jem chleba,makaronów,ryzu,tłuszczy,tylko białko z chudego mięsa i ryb i bardzo chudy nabiał,ale to i tak nie duzo pomaga,jedynie utrzymuje swoja wage.Jem 5 małych porcji dziennie,pije duzo wody,jem ogólnie koło 1200 kcal aby nie obnizyc metabolizmu.Czy ktos zna jakies sposoby na względnie zdrowe chudniecie oprócz wyzej wymienionych?

Gość anka.....
nie jem,choc skreca to nie jem,a musze schudnąc bo musze odciazyc kregosłup,miałam wypadek i im mnie mniej tym lepiej aby za duzo nie dzwigac,ale jakos nic nie skutkuje.odchudzam sie metoda dukana,ale moze lepiej jesc tylko owoce i warzywa...

Primavera Spa z Jastrzebiej Góry oferuje nietypową metodę odchudzania - mianowicie odchudzające wczasy. Na kilka dni wezmą was pod swoją opiekę i nauczą jak zdrowo jeść i jak się ruszać. Wszystko zostanie indywidualnie dopasowane do potrzeb każdej osoby z osobna. Warto się skusić :)