Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacuna28

Co facetów kręci w łózku? Grzeczna dziewczynka z kucykami czy może ostra dzi** ?

Polecane posty

Gość lacuna28

No Panowie... Co Was kręci? :)

Gość poppa
a gdzie ty tu na forum widzisz Panów ? tu same kobity i geje

Gość lacuna28
Moze znajdą się jakieś orzeszki? :D a dziewczyny co najbardziej kręci? :p

Gość żonaty mąż
ostra suka

Gość a ja tylko tyle
Mnie najbardziej kręci jak dziewczyna nie ja za bardzo doświadczona i nie do końca przekonana czy tego chce,niby chce ale się trochę opiera.

Gość NIeDoZatrzymania
Sama zalozylam taki sam temat bo z tego tematu , procz jednej wypowiedzi, zalozycielka niczego sie nie dowiedziala.byc ostra suczka dla faceta nie oznacza ze chce ja zeszmacic !! dla nich kobieta powinna byc w lozku dziwka i nie widza w tym nic zlego za to je wlasnie kochaja. tak jak jeden forumowicz tutaj odpisal: mezczyzn podnieca jak kobieta nie ma zachamowan lubi w kazda dziurke byc posuwana, gdy bierze do ust tak mocno ze az sie dlawi,gdy wtedyleca jej lzy z tego ze tak gleboko bo to naturalny odruch.rozmazany makijaz to dla faceta podniecajacy widok!! podniecaja ich tez krotkie wulgarne slowa,polecenia. ale drogie kobiety czy i nas to nie podnieca?uwielbiam kiedy moj facet mowi do mnie krotkie slowa lub wyznania np:tak jecz,tak lubie" scenariusz na ostry sex ?? przebierz sie za pielegniarke gwaltownie rzuc go na lozku nic do niego nie mow tylko zepnij mu rece rozloz mu nogi to ich tez podnieca. kup wczesniej np hiszpanska muche afrodyzjak i kaz mu ja wypic jakby byl twoim pacjentem i mial wypic lekarstwo.wersja hard,wez strzykawke i zapytaj "boisz sie zastrzykow?nie boj sie nie bedzie bolalo i podejdz do niego i zachowuj sie jakbys za chwile miala go ukluc .ale odwlekaj ta chwile bo pamietaj strach wywoluje podniecenie!!!!!! :) im dluzej bedzie czekal na to az go uklujesz tym bardziej bedzie podniecony:) to samo mozesz zrobic z nozem,przeciez jestes pielegniarka-wolno ci:) nikt nie mowi ze na prawde masz to zrobic ale podnieci go juz sam widok tego ze bierzesz noz:) mozesz powiedziec " bozeeeeeee nawet nie wiesz jak mam ochote cie naciac,nie powstrzyma sie"on bedzie cie prosil zebys tego nie robila a ty poweidz"zamknij sie !!" bedzie mega podniecony;)