monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 ;(.... czesc.a czy mozliwe jest aby zajsc w ciaze np wtedy gdy chlopak mial na palcu minimalne ilosci nie spremy tylko tego plynu ktory wydobywa sie przed wytryskiem( on tez podobno zawiera plemniki) i dotykal tym placem narzdow rozrodczych kobiety???( dokladniej to warg sromowych, lechatczki...ostatnio pobolewa mnie podbrzusze czy jajniki nie wiem dokładnie ale w tych okolicach. jestem dziewicą to był pierwszy raz kiedy mnie chłopak tam dotknął ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Czemu zakładasz ten sam temat? No cóż... nie stwierdzono zapłodnienia płynem ejakulacyjnym, ale ciąży wykluczyć niby nie można. Dla pewności zrób teścik. Który był to dzień cyklu? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 A no i rozumiem Twpj strasz, ale musisz mieć świadomość że dzidziuś się moze pojawić.. ale jak dla mnie to w ciąży nie jestes ; ) Mnie i mojemu partnerowi pękła gumka 3x w naszym zwiazku (bez wytrysku) i nie zapłodnił mnie ten jego płyn ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 Mam taki śluz jak na zdjęciu, nie jest go dużo ale jest, na dniach powinna mi się pojawić miesiączka http://www.embrion.pl/npr/images/sluz_p2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Twój strach* : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 To zapewne ją dostaniesz : ) Spokojnie czekaj na okres... ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 mój ;( ;( ;( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 to wszystko jest silniejsze ode mnie... nawet nie chce mi się żyć .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak dlugo Napisano Maj 26, 2011 znow ty:O zallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Nie dramatyzuj, bo nie ma co ; ) Jeszcze mi napisz w którym dniu cyklu ten petting uprawialiście : ) i jakie masz cykle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gyhujkfghjk Napisano Maj 26, 2011 Moniko, ktos tu pisal, ze w takim plynie nie ma plemnikow, a to nieprawda. W kazdym razie u Ciebie ciaza jest niemozliwa, przeciez on Ci z tego co piszesz nie wlozyl tam nawet palca, tylko dotykal na zewnatrz. Wiec naprawde, niczym sie nie przejmuj, bo ciaza w Twoim przypadku jest niemozliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Jeśli chodzi o mnie ze to napisałam to tak nie do konca.... Bo napisałam ze NIE STWIERDZONO takiego zapłodnienia na postawie badań : ) A plemniki oczywiscie tam są, ale mniej zdolne : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noi??????????????????????/ Napisano Maj 26, 2011 co za tepa dziewucha jak nie iwem juz raz zakladalas dzis topik o tej samej tematyce i pisano ci ze ciaza wykluczona na tyle jestes tepa czy uposledzona:?:/jak grochem o sciane ja pierd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 Nie wkładał mi , tylko pocierał i to wszystko... beznadziejnie sie czuje mam wyrzuty sumienia ale teraz wiem na przyszłość, że jak czegos się nie chce to nie trzeba za to się brać... przecież mogłam do tego nie dopuścić teraz mam nawet wstręt do samej siebie ;(( jaka ja głupia jestem ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Przestań się przejmować bo w ciąży nie jesteś! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 Do "Nosz kurdee" dziękuje Ci bardzo za słowa otuchy :) Ty rozumiesz mnie i nie wykrzykujesz mi, ze jestem tępa idp. jeszcze raz dziękuje :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nosz kurdee Napisano Maj 26, 2011 Proszę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 26, 2011 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach