Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

destination77

czy nie jest piekna??

Polecane posty

Nie jest. Tak zwana rybka, czy też syrenka jest tylko dla dziewczyn o bardzo płaskim tyłku. Każda normalnie zbudowana dziewczyna będzie w niej wyglądać jak kaczka z wielkim kuprem.

Gość okropna jestt
jak ukrainka :O

Gość olatola1
Jasiek - normalnie ekspert od wszystkiego, zna się nawet na sukniach ślubnych. Sugerujesz, że jak ktoś nie ma wystającej pupy to już ma nienormalną budowę? no proszę Cię! Suknia przepiękna, szczególnie na drobną, szczupłą dziewczynę (normalnej budowy :P) tylko ta cena - 2000 zł upustu to dużo, ale 4 tys to i tak sporo...

olatola1 czytaj ze zrozumieniem. Akurat tak się składa, że miałem i mam dużo do czynienia ze sztuką, i uwierz mi, potrafię ocenić, czy coś wygląda dobrze, czy źle. A ja napisałem przecież: DLA DZIEWCZYN O BARDZO PŁASKIM TYŁKU. Normalna dziewczyna zawsze ma biodra. Czasem zdarza się bardzo płaska pupa u niektórych sportsmenek, bądź choćby zagłodzonych modelek. I one w takiej sukni będą wyglądały bardzo pięknie. Nie chodzi tu właśnie o drobniutkie i szczupłe. Chodzi również o te duże, ale zbudowane trochę po męsku. Jeśli cię to tak porusza, dobrze, zwrot normalnie zbudowana zamieniam na przeciętnie zbudowana. Zadowolona?

Gość u nas też liczy sobie 1000 zł
bardzo ładna

Gość sandra buldog
suknia spoko, ale ten welon... chyba firanke zarzucili na głowe