Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kadzia

Prezent urodzinowy dla byłego

Polecane posty

Gość Kadzia

Słuchajcie, Dwa miesiące temu rozstałam się z moim chłopakiem (on się pogubił, bo spotkały go problemy w pracy i w domu, rozstał się, bo wiedział, że nie może się teraz angażować tak jak tego oczekuję). Utrzymujemy przyjacielskie stosunki i rozmawiamy ze sobą. W przyszłym tygodniu się spotkamy. Miał on niedawno urodziny i kupiłam mu drobiazg. Myślicie, że powinnam mu go dać? I jeszcze jedno pytanie - za dwa miesiące nasi przyjaciele biorą ślub. Mieliśmy iść na niego razem. Wiem, że on idzie na niego sam. Ja też, choć bardzo bym chciała z nim iść i dobrze się bawić. Myślicie, że mogę mu zaproponować wspólne pójście?

Gość ciastko Stefanka
jak pójdziesz na wesele abo dasz mu prezent to dasz mu sobie i jemu do zrozumienia, że gdy tylko będzie chciał to ty jesteś gotowa z nim być dalej. Zastanów się czy chcesz to ciągnąć.. Taka znajomość Cie nie rani?

Gość Kadzia
O nie chce się teraz z nikim spotykać. Bardzo chciał, aby nasz związek był poważny. Kiedy się rozstawaliśmy mówił, że chyba jest jeszcze niedojrzały, że bycie z kimś jest dla niego za trudne, kiedy nie radzi sobie sam ze swoimi problemami. Nie wiem, czy mnie rani. Wiem, że mi na nim zależy, że chciałabym się z nim spotykać. To dobry człowiek, tylko się pogubił. Przez ten czas, kiedy byliśmy razem zwierzał mi się ze swoich życiowych problemów - a wiem, że nie jest typem wylewnym i trudno do niego dotrzeć.