Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minkaAriel

Czy już mogę?/?????

Polecane posty

Gość minkaAriel

Czy 7 dni po stosunku mogę wykonać już test ciążowy? Nie wytrzymam dłużej tej niepewności. Czy wynik może być wiarygodny?

nie bedzie wiarygodny,pomimo ze na testach pisza co innego,najbradzije wiarygodny jest 14 dni po

Gość kestes
raczej za wczesnie, a w ktorym dc to sie stało?

Gość minkaAriel
Czyli jeszcze tydzień :(

Gość minkaAriel
w 12 dniu cyklu, czy możliwe jest żeby w 12 dniu cyklu zajść w ciąże jeśli cykle mam 28dniowe?

Gość kestes
Hmmm, nie chce Cie straszyc ale w 12dc jest bardzo duza szansa przy takich cyklach. Bo owulacja jest tak 13-15 (bywa z tym róznie). Jesli zrobiliscie sobie hardcora bezzabezpieczenia i to do konca, to jest duze prawdopodobienstwo ciazy.

Gość kestes
wez sobie za tydzien zamiast testu z moczu zrob test z krwi beta, jest bardziej dokładny.

Gość minkaAriel
Ale ja się nie boję tego że mogę być w ciąży, jeśli jestem będę się cieszyć jeśli nie to trudno. Ale nie mogę się doczekać żeby zrobić ten test i w końcu wiedzieć. Najgorszą rzeczą jest niepewność.

Gość kestes
Aaaaa to chyba ze:) Ja tez czekam. Z tym, ze u mnie bylo w 8dc wiec szanse mam mniejsze. A test dopiero moge zrobi tez tak za tydzien. I tez juz mnie zjada ciekawość :)

Gość minkaAriel
Mnie właśnie też. Chciałabym wiedzieć już teraz. Trudno trzeba jakoś wytrzymać. Może zdecyduję się kupić ten test co podobno po 6 dniach wykrywa ciąże, a niech tam. Niektórym kobietom się udaję :)