Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa :(

Już trzeci raz mu nie stanął.

Polecane posty

Nie wiem co jest. Niestety będę musiała chyba z nim zerwać. Poprzedni facet był bardzo szybko twardy, a temu nieraz muszę ssać, że aż mi usta czasem odpadają. Nie ma chyba sensu godzić się na takie niedogodności. Tym bardziej, że o faceta z mniej wadliwym "sprzętem" na pewno będzie łatwo. Ale z drugiej strony jakiś sentyment do niego mam. Ma dosyć pieniędzy, po rodzicach odziedziczy też niemało, jest dosyć atrakcyjny i jest się czym pochwalić przed koleżankami. Co robić? Lepiej go wymienić, czy nie? Doradźcie coś.

Gość Mantia
Jebac sex

Wyjaśnię jeszcze, że trzeci raz to chodzi o to, że w ogóle seksem się nie skończyło, ale normalnie i tak muszę się męczyć żeby coś było. :( Żebym od razu wiedziała, że tak będzie to wcale bym się w to nie pakowała. Częściej jest źle niż dobrze. Jak normalnie jest to jest święto.

W sumie to tak myślę, że wygodnie by mi się z nim żyło, ale nie wiem, czy to wynagrodzi mi taką męczarnie w łóżku.

Gość a czy walił sobie duzo
może reką mu trzeba

Gość Navya
Jak nie jest ci z nim dobrze to zerwij .. proste . może to chwilowe? faceci na początku czesto się denerwują potem to przechodzi

Mam troszke doświadczenie w tych spraach.....jest coś takego jak chemia między wojgiem ludzi! może jesteś atrakcyjna ale poprostu -na ciebie mu nie staje

Gość Navya
może go zapytaj o te problemy? może jest chory? może to da się wyleczyć? ja bym jeszcze chwile poczekała

Gość a może po prostuu
on ma tak, że dochodzi gdy mu się robi ręką, a nie ustami. Nie wiem tylko dlaczego tak się dzieje, może dlatego że za dużo wali sobie konia i do kobiecych pieszczot jest nieprzyzwyczajony? :P

Gość Navya
np mojemu na poczatku znajomości czesto opadał dość choc był seks normalnie ,ale zdarzało sie jak sie póxniej okazało z nerwów jak wypadnie teraz nic mu nie opada ;)

Gość Navya
bo faceci nawet ci co zgrywają ,,macho" często bardzo się przejmuja jak wypadną. czasem za bardzo i sa różne niespodzianki

Dochodzić to akurat mógłby późno. Byłabym zadowolona jakby było długo. Niestety zdarza się właśnie, że zacząć jest trudno. A czy do ręki jest przyzwyczajony to nie wiem. Spróbuję mu następnym razem strzepnąć na próbę. Ale zwykle faceci bardziej wolą usta niż rękę.

Rozmawiać z nim o tym też jest mi trochę głupio. Nie chcę sprawiać mu przykrości. Mężczyźni są podobno bardzo delikatni na tym punkcie. Na razie udaję, że nic się złego nie dzieje, żeby go bardziej nie stresować. To nie takie proste...

Liczę jeszcze na to, że tak jak mówicie, na rękę lepiej zareaguje. Czas iść spać, bo rano nie wstanę z łóżka. Jak będą jeszcze jakieś rady to jutro przeczytam. 🖐️

Gość hmmmm,hmm
ja z "twoim" Darkiem nie mam tego problemu heehee ee

Gość takie madrale jestescie w neci
a nie potraficie op tym rozmawiac........ hipokrytyki kafetreryjne

Gość nie seniorka,
do podoba ci się fizycznie,jak piszesz jest atracyjny,a do tego zapewnia ci pewnien poziom zycia to olej łóżko, do łóżka znajdziesz osiłka z budowy,umięśnionego i takiego któremu staje na sama myśl o sexie,który nie zastanawia się czy mu stanie i dogodzi kobiecie bo poprostu wie tak bezie!!!!! ja zdrezygnowałam z takiego małoczka po 20 latach bycia razem,poprostu żadna kobieta tego nie wytrzyma, nigdy nie miałam orgazmu przez te wszystkie lata,myslałam że nie jestem do tego zdolna,sex z tym facetem był dla mnie porazką i zwyczajneym obowiązkiem teraz dopiero wiem co to jest :) :) :) i żałuję że o 20 lat zapóźno

nie seniorka, - może i bym znalazła, ale wydaje mi się to nie bardzo fair. Zawsze wydawało mi się, że nie po to ma się stałego partnera żeby się z seksem po kątach kryć z innym. takie madrale jestescie w neci - bo tutaj nikt nic nie wie i jestem anonimowa. Mogę pisać, a nikogo to nie zrani. Za to rozmawianie z nim o tym raczej nie skutkowałoby niczym dobrym. Ja też bym nie chciała żeby ktoś mi wprost coś w sferze łóżkowej wypominał, bo to nie byłoby przyjemne i by mi było przykro. Wolałabym przemilczenie i dlatego tak też robię w przypadku innych. A co do wyśmiewaczy to nie widzę w tym nic śmiesznego. Z tego co czytałam i słyszałam jest wielu mężczyzn, którzy mają podobne problemy. On nie jest jedyny. No nic...

Gość Miecio B jest the best
jak sobie za duzo sam reka robil to moze teraz miec faktycznie problem, ale sie go przeciez nie zapytasz!!

Gość nbbnbnmbnmnbm
Widocznie go nie pociągasz, to nie jego wina.

Gość nbbnbnmbnmnbm
Poza tym nie zasługujesz na niego, więc zrób wszystkim przysługę i zostaw go :)

Przecież już sama wiem, że to może być to i wypróbuję to robinie ręką. Nie wiem po co w takim wypadku mam rozmawiać. Uda się to będzie dobrze.

Ta... Teraz wam jest do śmiechu. Mi nie jest, bo on jest naprawdę fajny. Jakby nie ten problem to bym nie miała żadnych wątpliwości. :(

Gość Racjonalistka!!!!!
przecież to mu przejdzie, zawsze tak ma facet na początku, bo się stresuję, bo mu zależy, bo nie kocha Cię jeszcze i nie ufa Ci do końca. jak się zbliżycie do siebie,to mu przejdzie i będzie świetnym kochankiem