Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onx19

czy cos takiego jest normalne?

Polecane posty

Gość onx19

nic nie czuje do innych ludzi, oprocz jednego czlonka rodziny. potrafie obdarzac uczuciami tylko zwierzeta.. nigdy nie bylem w nikim zakochany. to co ludzie nazywaja dzisiaj miloscia, wydaje mi sie zwyczajnie plytkie i bezwartosciowe.. czemu taki jestem? to jakies zaburzenia psychiczne?

Gość onx19
pytam powaznie..

Gość onx19
chcialem tylko wiedziec jaka jest Wasza opinia na ten temat, bo sam juz nie wiem...

przypuszczam, ze zostałes kiedys zraniony przez kogos. uwazasz, ze zwierze nie zada Ci takiego cierpienia... i wiesz co? masz rację ludzie bywają duzo brutalniejsi... ale głowa do góry - są jeszcze normalni... tylko ''otwórz'' się na nich

Gość assza
jesli masz 19 lat to moze po prostu jeszce nie spotkałes fajnych ludzi na swiejej drodze

Gość jestem roztrzęsiony
w przeszłości zostałeś zgwałcony przez swojego chomika i nic nie poczułeś- stąd ta bezuczuciowość

Gość onx19
tak, mam 19 lat.. moze faktycznie nie spotkalem odpowiedniej osoby... ale wiekszosc osob w tym wieku juz przynajmniej raz byla w kims szalenczo zakochana... Niepokoi mnie tylko to, ze nie czuje zadnych wiezi nawet z innymi czlonkami rodziny. Ruda Zardzewiała, problem w tym, ze chyba jakos nie potrafie.

Gość onx19
ahhh może i chomik, ale jaki to wariat

Gość onx19
czesc podszywie, mozesz opisywac swoje fantazje gdzie indziej?

wirtualny swiat kafe Ci nie pomoze.... idz na impreze... gadaj z ludzmi... ale wszystko z dystansem... ja jestem zajebiscie nie ufna!! Ale mam przewspaniałą przyjaciólkę i kochanego faceta :) powodzenia

Gość onx19
rozwódkaaa, a po czym wywnioskowalas, ze mam z tym problem? Ruda Zardzewiała, pewnie masz racje.. ja jakos do niczego nie potrafie sie zmotywowac, wiekszosc czasu spedzam zamkniety w domu ze swoim przygarnietym zwierzyncem.. eh, zalosne.

tak mi sie jakos wydaje mało piszesz o sobie, ale skoro lubisz zwierzęta to resztę da się naprawić.

Gość onx19
to co napisalas jest prawda.. ciekawilo mnie po prostu po czym sie domyslilas.

Ja zmykam za chwilę, ale jak CIę wychowano? Zimny wychów? Miałeś normalne dzieciństwo? Bym z chęcią pogadała bo częściowo Cię rozumiem, no ale sen silniejszy :) Głowa do góry, socjopatą nie jesteś :) i najpierw musisz poznać siebie i zaakceptować :)

duzo przeżyłam, duzo widziałam, duzo wiem. Moim zdaniem jestes ciut przed rówiesnikami. wiecej rozumiesz, widzisz i czujesz. I dlatego musisz byc bardziej wyrozumiały dla siebie, rodziny, kobiet i w ogóle wszystkich. Innymi słowy trochę wyluzuj.

Gość onx19
Normalne, dobrze je wspominam.. jedynie ojciec zbytnio nigdy nie okazywal uczuc, jedynie w postaci prezentow, ale nie sadze, ze to byloby powodem.. rozumiem, sen najwazniejszy (:

Gość assza
a jaki masz stosunek do rodziców? Obojetny? czy uwazasz,ze to dobrzy ludzie? nie czujesz nic do nich?

Gość onx19
assza, uwazam, ze to dobrzy ludzie, ale z jednym z nich praktycznie nie mam zadnej wiezi, prawie nigdy nawet nie rozmawiamy. ostatnio nie widzielismy sie 2 lata i nawet mnie to nie obeszlo.. rozwódkaaa, czyli powinienem popracowac nad tym by troche sie zmienic? to znaczy.. starac sie byc bardziej 'na luzie', jak reszta osob w moim wieku? Kultura mam na drugie, dobranoc.

Gość nosrelia
to zoofilia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tekst roku

onx19 idę spać, napiszę jutro. to nie jest kwestia pracy, a zrozumienia i przezycia pewnych rzeczy. Np jak dasz ciała na całej linii, a wieczorem przyjdzie ktos do ciebie i powie, ze "była jazda, ale i tak cie kocham" albo cos takiego. a rodziców zrozumiesz jak sam będziesz rodzicem i to conajmniej 10-letniego dziecka czyli za kilkanascie lat.

Gość onx19
ok, milych snow, dzieki za odpisanie.

Gość bardzo ciekawy temat
myślę że ludzi którzy czują podobnie jest więcej

to znowu ja, chociaż nie wiem co dzis mam napisać, raczej najwazniejsze juz zostało powiedziane. Musisz zrozumiec,, ze nie ma ludzi idealnych, że każdy ma parę sukcesów i porażek wpisanych w zyciorys, że czasem coś nie wyjdzie jakby sie chciało i tobie i twojej rodzinie i twojej przyszłej dziewczynie. Ale to nie koniec świata.

Gość onx19
moze jeszcze sie kiedys zmienie, zrozumiem te aspekty i przestane byc taki obojetny w stosunku do innych..