Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaka fajna20

delikatny problem ja koleś koleżanka

Polecane posty

Gość taaaka fajna20

Powiem krótko Koleś na mnie leci, ja mam go w dupie, koleżanka leci na niego on ma ją w dupie Sytuacja jest o tyle trudna że ona go kocha, dochodzi do spięć miedzy nami właśnie o niego i ogólnie mam wrażenie ,że mnie znienawidziła Właśnie przez niego, a to przecież nie jest moja wina Gdy mu powiedziałam,że ona go kocha, chciała mnie zabić a koleś odpuścił trzyma się od nas z daleka, oczywiście według niej to ja jestem winna Co robić? zależy mi na niej

To nie Twoja wina, że on leci na Ciebie a nie na nią. Powinna to zrozumieć, skoro ona go nie kręci, najwyraźniej nie są sobie pisani! Pomóż jej znaleźć inny obiekt westchnień, to zapomni o nim i nie będziecie się gryźć ;)

Gość ciekawy_świata
Mialem podobną sytuacje, z tym ze była dziewczyna bdb kumpel i ja, oboje startowalismy do tej samej dziewczyny. Między nami ostry kwach a dziewuszka nasz wszystkich olała, nie mam kumpla, nie mam dziewczyny. Recepta dla Ciebie, olej kolege kolezance powiedz ze masz go gdzies i jak ona ma jakis problem to juz jest jej problem. Ty zyjesz w zgodzie ze swoim sumieniem a rezste masz w dupie:) Prawda ze proste:)?

Gość taaaka fajna20
Właśnie tu jest problem, że ona go kocha i w dupie ma innych,trwa to już trochę. jakiś rok może dłużej Po za tym depresja, uważa się za brzydką bo on jej nie kocha tak twierdzi.co chwile zmienia image, wogólę przestała ogarniać życie W każdej chwili może zrobić coś głupiego

Gość taaaka fajna20
Ja po to założyłam temat,że nie mam gdzieś koleżanki

Gość ciekawy_świata
Nic na to nie poradzisz ze ktos jest dziecinny nieodpowiedzialny i jakis tam. Musisz to zaakceptowac ze luzdie sie dziwacznie zachowuja i strzelaja fochy, Najwarzniejsze to być w porzadku z samym soba po to aby moc zasypiać spokojnie i nie mice wyrzutów sumienia. Niektórych spraw nie da sie inaczej ogarnąć

Ale miłość nie może pochodzić tylko od jednej osoby! Musisz jej to dobitnie wytłumaczyć! Faceci to zawsze....przyjdą, namieszają, pójdą... Nigdy nic ich nie obchodzi... Wybij jej go z głowy, szkoda przyjaźni dla faceta, który jak widać nie potrafi docenić czyjegoś uczucia! Albo niech on sam jej się wybije z głowy - wtedy pocierpi i może się "odkocha"...

Gość adwqded
nic nie zrobisz. uważaj lepiej nie bądź dla niej taka dobra bo ona juz na pewno się na ciebie wypięła. przy pierwszej lepszej okazji dowiesz sie jak ci obsmarowała dupe żeby sie polepszyc. gdy chodzi o faceta nie ma przyjaźni. sory ale szukaj nowej koleżanki albo znajdź jej szybko zastępstwo. inaczej kicha i po przyjaźni.

Gość ciekawy_świata
Przedewszystkim nigdy to nie byłą przyjaźn z tego co mowisz jak sie ta panna zachowuje

Gość taaaka fajna20
Zanim się odkocha to zwariuje do reszty Ma jakieś 1,75 waży 60kg twierdzi,że jest gruba to jest powód,przestała jeść, zaczęła ćwiczyć Po tygodniu wyczerpanie organizmu, od wodnienie szpital kroplówka Może powinnam to olać bo tylko jestem uwikłana w niepotrzebne intrygi ale nie potrafię Jak mam ja przekonać że koleś mi się nie podoba i że nic nie robię za jej plecami.Bo jej kompletnie odjebało

Gość ciekawy_świata
Ta dziewczyna nie mysli teraz racjonalnie, wiec wszelkie proby wytlumaczenia jej czegos, przekonania spala na panewce.Mowie Ci dziewczyno olej temat i badz szczesliwa ze masz to zdala od siebie.