Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syrinx12345

Pozdrawiam dziwaków :)

Polecane posty

Gość Syrinx12345

Miałam na nią iść. Miałam iść, bo tak wypada. To impreza pożegnalna wyjazdu, na którym właśnie jestem. Impreza z miłymi ludźmi, którzy ani mnie ziębią ani grzeją, po prostu są. Do tancbudy z ogłuszającymi "hiciorami" dance, techno, pop czy innego reggaeton, przy oślepiającym blasku prawie choinkowych lampek i akompaniamencie innych gadżetów. Na facebooku podpisałam listę na tę "szałową" imprezę, na gg ustawiłam status, że tam jestem... ...a teraz siedzę w mieszkaniu, z "Siewcą Wiatru" przed oczami, kubkiem herbaty w dłoni i Pink Floyd'em w głośnikach. Naprawdę miałam iść... Ale chyba wolę zostać. Zostać sobą ;) Pozdrawiam wszystkich odludków- dziwaków! Syrinx

Gość kim jest ta noxelia
tez pozdrawiam:classic_cool: Jestes podobna do mnie;)

Gość Tajkowski
"Siewca wiatru" jest taki sobie...ale różowi w porządku!

Gość Syrinx12345
"Tajkowski"- jak dla mnie "Siewca" jest na razie rewelacyjny! Ale może to dlatego, że jestem na etapie leczenia traumy po "Imieniu Bestii" Komudy- po czymś takim nawet "Syzyfowe Prace" byłyby porywającą lekturą ;) Ale jak masz jakieś ciekawsze tytuły do polecenia, chętnie o nich usłyszę/ przeczytam. "kim jest ta noxelia"- miło usłyszeć, że jest nas więcej :)