Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic????

Przyjaciel sie zakochal....

Polecane posty

Gość co robic????

....we mnie. Nie zebym sie kiedykolwiek ludzila, ze przyjaz damsko meska jest bez podtekstow, bo zawsze taka sympatia laczy sie z zagrozeniem ze przynajmniej jedno sie troche zagalopuje, no ale my trwalismy w takim neutralnym stanie przez 7 lat. On mial swoje zwiazki, ja swoje i mielismy taka niepisana umowe ze nie przekraczamy pewnych granic. Czulam sie w tym ukladzie bardzo bezpiecznie. Az tu nagle, on zaczal robic podchody do mnie, ktore jednoznacznie wskazuja na to ze chce teraz czegos wiecej. W koncu doszlo do tego, ze dwa dni temu przylazl do mnie z kwiatami o godzinie 3 nad ranem, pijany i zaczal belkotac ze on juz tak dluzej nie potrafi itd. Grzecznie powiedzialam mu, zeby wracal do domu, wytrzezwial i przestal sie wyglupiac. Staralam sie to obrocic w zart, ale juz wiem ze to nie byl ani zart ani pijacki zryw. I zupelnie nie wiem jak sie zachowac. Jednoznacznie daje mu do zrozumienia, ze nie mam najmniejszej ochoty na nic wiecej niz przyjazn, ale on swoje....doszlo do tego, ze zaczelam go unikac lub zbywac. Widze ze bardzo go boli kiedy mowie mu ze nic z tego nie bedzie, i nie wiem co robic dalej, bo on sobie nic z tego nie robi, tak jakby uwazal ze jesli bedzie mnie wystarczajaco dlugo meczyl to ja w koncu zmiekne...Ale ja naprawde nie widze w nim faceta i nie chce z nim byc....Co robic?

Gość Gdyby moj tak zrobil
Padłabym ze szczęścia. Bo u nas to ja się zakochałam. Jak rozumiesz, nie mogę ci pomoc, jestem zakochana przyjaciółka :O

Gość co robic????
i w takiej sytuacji tez bylam. Kochalam sie w przyjacielu, az kiedys po prostu mu o tym powiedzialam i okazalo sie, ze on czuje tak samo. Bylismy para 4 lata :) Obecnie, po rozstaniu nie jestesmy juz nawet znajomymi.......

Gość co robic????
up