Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupina chuda wyszla

na czy robicie krupnik?

Polecane posty

Gość zupina chuda wyszla

?? czy mogę na żeberkach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupina chuda wyszla
helppp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
możesz na żeberkach krupnik wyjdzie na wszystkim :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Na gazie
:) na gazie oczywiście. A tak na poważnie to ja dodaje do krupniku podsmażoną kiełbaske

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Na niczym
Woda warzywa kasza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evvikka
a ja tylko na drobiu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupina chuda wyszla
ewa, mam w domu z pol kilo zeberek, wystarczy na obiad na dwa dni? znaczy - zupe na dwa dni, a zeberka to chyba jutro obsmaze i do ziemniakow i surówki dam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupina chuda wyszla
evvikka, a co moge innego na tych zeberkach zrobic? najwyzej pojde kupic kilka skrzydelek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupina chuda wyszla
ok, to tak zrobie. powiedz ewa, masz jakis pomysl na wyjete z gara zeberka? chyba tylko obsmazyc je w przyprawie zostaje... i jaka surowka pasuje do nich?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evvikka
ja na żeberkach robię kapuśniak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja krupnik gotuję tylko
na żeberkach właśnie :-) moim zdaniem najlepszy !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chcesz zupę ugotować
na 0,5 kilo żeberek? strasznie "ciężka" będzie:O. Na zupę wystarczy mały kawałeczek a resztę mozesz ugotować z warzywami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja krupnik gotuję tylko
ugotowane do miękkości żeberka skubię i daję do zupy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupina chuda wyszla
dzięki za porady :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja każde mięso z zupy zjadam osobiście :) czasem, jak jest dużo wyjątkowo, to wrzucam z powrotem do zupy, ale to rzadko ale myślę, że można z niego zrobić forszmak, potrawkę, farsz (zamrozić i potem z kilku porcji) do pierogów albo naleśników itd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do krupniku koniecznie obierz
mięso z żeberek, będzie dużo lepszy z kawalkami mięsa, szkoda je jeść same jak w zupie będą idealne ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tytustomekiatomek
wyłacznie na żeberkach lub zeberkach wedzonych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×