aniaaa25 0 Napisano Maj 27, 2011 witam. wlasnie konczy mi sie miesiaczka. moj cykl trwal 32 dni. jeszcze przed miesiaczka czulam sie slaba i mialam lekkie obrzeki twarzy szczegolnie rano.. dloni a takze stop. czuje sie zmeczona troche bardziej niz zwykle. dosc rzadko mam bole glowy a w ciagu paru ostatnich dni je mialam co prawda nie byly silne ale jednak byly.. w pracy jestem tak znuzona i zmeczona ze nie chce mi sie nic robic z czego to wynika?? okres nie byl bardzo obfity a moje cykle sa zwykle od 26 do 32 dni wlasnie bardzo prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milady Lorda Napisano Maj 27, 2011 Aniu, co to znaczy czy to jest normalne? Pewnie podejrzewasz ciażę? Zrób test a najlepiej badanie beta hcg z krwi i bedziesz miała pewność. Jak to nie ciąża i naprawde czujesz sie taka przemęczona i nie ma ku temu żadnych przesłanek typu zarywanie nocy, intensywna praca...to powinnaś zrobic też podstawowe badania, chociazby morfologię a najlepiej udać się do lekarza piewrszego kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach