Julita_1992 0 Napisano Maj 27, 2011 Proszę o pomoc, ponieważ potrzebną mi są tytuły i wykonawcy smutnych, polskich piosenek o życiu typu np. Dżem- Do kołyski. Tylko poproszę bez rapu i hip hopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życie choć piękne Napisano Maj 27, 2011 tak kruche jest zrozumiał ten kto otarł się o śmierć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perfect autobiografia Napisano Maj 27, 2011 Hey - Misie Edyta Gepert - nie zaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzyzwoitePodszywe 0 Napisano Maj 27, 2011 ...jedzie jedzie renifer , grzeje go kaloryfer... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thebest444 Napisano Maj 27, 2011 Adele - Someone Like You Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spoko loko Napisano Maj 27, 2011 Generalnie to piosenki Edyty Geppert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieuprzejmaaa Napisano Czerwiec 4, 2011 Ira - Na zawsze Robert Gawliński - Modlitwa do słońca Robert Gawliński - Pozytywka Chłopcy z placu broni - Ballada o dobrym człowieku Wilki - Cień w dolinie mgieł Sztywny pal azji - Wieża radości, wieża samotności Kasia Kowalska - Bezpowrotnie Dżem - Jak malowany ptak Hey - Fotografia Hey - Czas spełnienia Lady Pank - Nie chcę litości Myslovitz - Wieża melancholii Republika - Odchodząc Kasia Nosowska- Jeśli wiesz, co chcę powiedzieć Edyta Bartosiewicz - Wodospady Zabili mi żółwia - Drzewo Większość tych piosenek jest do pobrania na moim chomiku: http://chomikuj.pl/nieuprzejmaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ana4marja Napisano Czerwiec 7, 2011 Myslovitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach