Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesolony rosołek

Dziewczyny chodzące w balerinkach mają niepokolei w głowie albo są głupie

Polecane posty

Ja w balerinkach chodzę najczęściej na uczelnię i na zakupy. Sa wygodne i uważam że ładnie w nich wyglądam. Mój mężczyzna też nie narzeka wiec jest ok:) Poza tym różne buty zakłada sie na różne okazje, muszą przede wszystkim pasować do stroju. Co wy w jednych butach chodzicie czy jak???

Gość kujhykijklo
Od szpilek robią się brzydkie haluksy. Wiem, bo widziałam. Nie każdej, ale wiele niestety tego doświadcza. Potem tylko operacja na pozbycie się ich. Trzeba wybierać. Albo ładna noga, albo szpilki.

Gość gregrwrwwewe
ubieram seksi szpilki, bo licze na to, że w nocy w parku ktoś mnie zgwałci. mój mąż Rychu nie chce mnie ruchać już rok, a mnie cipka swędzi.

Gość olaola89
yyy no na pewno wychodzac rano i mając przed sobą ciezki dzien pelen chodzenia mysle o tym czy będę się podobac innym nieznanym mi ludziom ;p jak ide na impreze albo ogolnie gdzies wychodze dla rozrywki to zakladam buty na obcasie, a tak to codze w tym w czym mi wygodnie ;) żal mi osob ktore maja inaczej ;p

Gość bAleriny
Dziewczyny w balerinach pociagaja mnie bardziej niz te w szpilkach !

Gość kobieta chodzi w czym chce
tylko takie pustaki jak autorka przypasowuja sie swoim facetom miskom i dresom co je trenuja :D:D:D:D:D:D:D

Gość jfofgg
Chuj cie obchodzi kto w czym chodzi malostkowy,zasciankowy ciotmanie.Nie posraj sie z podnieta.