Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyhtyhyhy

Nabijam się z polaczków na Nk:)

Polecane posty

Gość Noxi ty się nie wypowiadaj
Kobieto każde zdjęcie lepsze niż te twoje ochydne podczas masturbacji. I nie zaczynaj od krytyki bo sama spójrz na siebie. Ani wyglądu idealnego nie masz ani tym bardziej charakteru. Siostra twojego byłego może i ma nadwage ale napewno nie jest taka psycholka jak ty.

Nie mam zamiaru wieśniaro bo by ci jeszcze z wrażenia twój mejkap sprzed tygodnia spłynął z twojej brudnej paszczy :classic_cool: Nie stać cie na szampon do włosów i mydło? :o

Komu obciągałaś przed zrobieniem sobie tej słit foci? Wygląda na to, że za mocno ssałaś bo ci sie ryj trochę zdeformował :classic_cool:

Gość fghjkl
krowo nie mucz tyle-noxa jest bardzo ladna naturalna kobieta,pokaz swuj sagan oblesny:P

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
Noxi to pasztet jakich malo:)

Noxelia, przepraszam bardzo, czy ty masz 16 lat ??? i czy Bozia Ci dala cos takiego jak rozum ????

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
Noxelia wyrazam swoje zdanie dla mnie jestes obrzydliwa, dziwny krzywy ryjek masz

a ja ostatnio wklejam na nk fotki zeby pograc na nerwach ex mezusiowi i jego zdzirze ...mezus po rowodzie zostal z reka w nocniku bo zrobil dzieciaka kochance -mezatce ..w tej chwili ona nadal mieszka z mezem swoim natabene rogaczem a moj bierze ja raz na mieciac z bachorkiem do wynajetego od siostry jego pokoju... oni zrobili fotke w zadymionym przedziale pociagu ...i podpisalai-lubimy podrozowac....to ja wstawilam fotke jak wysiadam ze swojej beemki i napisalam ...jedni ciagna sie pociagami inni wola bmw.... lalam ze zdziry jak ja wstawilam fotke w nowej fryzurze...(zapuszczalam cala zime wlosy i malo kto mnie widzial wiec kiedy pokazalam sie w dlugich wloskach spodobalo sie znajomym)z prostowanymi wloskami to za tydzien zdzira tez na fotce miala wyprostowane ...nie potrafi znalezc wlasnego imagu...kopiuje mnie...choc sloma z butow wystaje jej na kilometr..

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
miauczydelko i ty w tej chwli robisz z siebie idiotke, boze jak laski maja nasrane we lbach

Gość do miauczydelko
to co napisałaś jest żłosne do kwadratu - po takich komentach, widać na kilometr jak im zazdrościsz.... choć z tego co piszesz, nie ma czego :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
dokladnie miauczydelko to co robisz to totalna zenada, widac ze im zazdroscisz i nie pogodzilas sie z tym ze maz cie kopnal dla innej ahhaa

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
i zapewniam cie ze nie maja czego ci zazdroscic. milosc ma wiekszoa wartosc niz blacharskie bmw

hmm...nie zazdroszcze im niczego bo nie ma czego....ja zostalam w moim mieszkaniu,...mam je urzadzone w kazdym detalu...zostalam z dwiem a wspanialymi corkami i mam od dwoch lat cudownego faceta ,...wiec to nie wynika z zazdrosci... mezus zostal po moim wymeldowaniu bezdomny jak pies...ona se zrobila trzecie dziecko ...maz z nia nie rozmawia choc jak twierdzi jest z nia bo jest matka jego dwoch synow...(kochanka i jej maz byli swiadkami na moim rozwodzie;;;;hehehe ...suchej nitki na exie nie zostawilam)ex mieszka katem u siostry ktora go przeciez nie zamelduje...no i ...caly zaklad pracy wysmiewa sie z niego jak zostal na lodzie po 17 latach malzenstwa i na jakie cos zamienil zone...no wyjscia nie mial bo go wyeksmitowlysmy szybciutko z mieszkania

ja im odlacam za esemesy ktorymi bylam zasypywana ...za to ze byla na tyle bezczelna zeby pisac do moich corek ...za gluche telefony w nocy...i zszargane nerwy moje i corek....oraz za to ze potrafila tak przekabacic exa ze rozwod wzial tez ze swoimi corkami ktore wychowywal dlugie lata...

i o jakiej milosci piszecie? ta milosc objawila sie tylko spuszczeniem z krzyza na delegacji...milosc ktora rozwalila dwa domy? ja jestem szczesliwa rozwodka ..czekam na pierscionek zareczynowy..staramy sie o dziecko...pomyslcie o tamtym facecie z rogami stad do berlina...widzialam co sie z nim dzialo na mojej rozprawie rozwodowej...do dzis mam z nim kontakt bo to normalny wartosciowy czlowiek tylko ze okazalo sie ze zone ma kurwe

Gość fghjkl
do krowy wytrzyj obsrany zad

Gość wwwwwwwwwwwwwwdee
i dalej piszesz o wartosciach materialnych i co dalej? on ma to co chcial i tu mu nie chodzilo o wart materialne

Gość fghjkl
miauczydelko jebnij sie w sagan i skoncz pierdolic chyba sama w to nie wierzysz co piszesz:P

Szczerze to jakoś mnie to interesuje kto jakie zdjęcia wstawia, chcą się chwalić, niech się chwalą, ale przy niektórych to się naprawdę uśmieję :)