Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyhtyhyhy

Nabijam się z polaczków na Nk:)

Polecane posty

No to czym chcą się pochwalić polaczki mające 130 zdjęć swoich w różnych okolicznościach na nk i drugie tyle swoich dzieciaków?:o ja nie wiem i nie jestem w stanie tego zrozumieć, nawet jakbym miał normalne konto na tym portalu dla plebsu to może 1 zdjęcie bym wrzucił (takie normalne) i to wszystko, a nie kurwa całą galerię ze zdjęciami na plaży, w sklepie, w kiblu :o

Słowem - zdjęcia ślubne, zdjęcia z wakacji, zdjęcia dzieci - wszystko jest w porządku. To normalne, że ludzie chcą się czymś tam pochwalić. Ale czasem ludzie wklejają taką wieś:o Te miny, szpan, głębokie dekolty na tle grzybem na ścianie. Typowe Polactwo. Z nijakim zawstydzeniem przyznaję, że czasem oglądam wiochę i stąd wiem:)

Gość fghjkl
ZDESPEROWANA A TWOJE LEPSZE?:D:D:D:P

Zmiechrz roznica polega na tym, ze zdesperowana nie ma nic do takiech zdjec. Ty jestes hipokrytka.

Gość kobiety kochane drogie piękne
piszcie co was śmieszy na Nk a nie same się spieracie

chyba sobie kpisz:-) Zauwazyła, ze sama sie tu pchasz ze zdjeciami, jakie kilka linijek wyzej w sposob negatywny komentowalas.

Gość fghjkl
Zdesperowana nie krytykujesz? SAMA UKLADASZ SIE DO ZDIECIA 2 godziny przyklad ostatnie,daj teraz twoje zdiecie przed kompem prawdziwie jak wygladasz ,na pewno dostaniemy szoku:D

spoko, ani ja ani ogladajacy mnie na codzien nie maja na co narzekac, no ale nie musze tego nikomu udowadniac, no bo chyba tak naprawde nei zalezy ci tak bardzo na tym zebym byla atrakcyjna co? chcesz tylko cos na sile udowodnic no ale nie moim kosztem, dziekuje :)

Noxelia - jesteś tak głupia, ze to aż boli. Zdesperowana to bardzo ładna kobieta o oryginalnych rysach twarzy, ty natomiast - cóż, wsiowa kobiecina z nijakimi włosiętami i durna miną:o

Gość fghjkl
BO CI WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdesperowana masz cere i wyglad jakbys dziennie chlala i paczke papierochow wypalila,taka prawda

Zmiechrz sama prowokujesz, nakrecasz kolejna awanture, a potem jak zwykle bedziesz plakac jacy to ludzie tutaj sa bez serca. A potem bedziesz skomlec, zeby nikt przypadkiem nie skontaktowal sie z Twoim otoczeniem. Po co to robisz?

Gość fghjkl
a co robisz tak ciezko harujesz i zarabiasz 3 razy wiecej jak inni? NO TO TYKO KURWA TAK ZARABIA :D:D:D dziekujemy za taka oferte:P

Noxelia - samoocena jest adekwatna i nieadekwatna. Twoja jest nieadekwatna, zawyżona. Wyglądasz lepiej, owszem, od mojej teściowej na pewno.

Gość fghjkl
PROSZE PROSZE zawsze sie w swoje gowno wdepnie:P

Gość fghjkl
ZDESPEROWANA nawet kijem bym cie nie dotknal,masz tak schacharzona gebe,wiec zamknij sagan i przespij sie jeszcze przd ciezka praca:D:P

Przecież Zdesperowana żona ma normalne zdjęcie idioci :o to, że ma makijaż od razu świadczy o tym, że pomalowała się tylko do zdjęcia? :o Za to bardzo dobrze świadczy o Noxelii zdjęcie w tłustych włosach :o Zaniedbana i jeszcze wkleja takie ochłapy na kafe 🖐️

Noxelia zainwestuj lepiej w kosmetyki bo te ze sklepu po 2zl ci nie służą :o

Gość Ruda na mxa
co wy chcecie od Noxelii wg mnie jest śliczna ma bardzo ładne usta