Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzyx

dziewczyny proszę o pomoc

Polecane posty

Gość xyzzyx

W środę wieczorem ok.22 wzielam tabletke. Była to 7 tabletka z opakowania. Ok. 24 zaczelam wymitowac-bardzo źle sie czulam. Poszlam od razu spać. Rano jak sie obudziłam wziełam wiec następną tabletke(nie minelo jeszcze 12 h) i zwymiotowałam od razu. Myślałam że wiecej juz nie bede wymiotowac bo poczulam sie troche lepiej wiec wzielam kolejną. Wymioty nastąpiły po ok. 2h przy czym wymiotowałam tak jakby "na sucho" -samą śliną, żadnej treści nie było. Kolejnej tabletki po tym już nie wziełam. Wziełam wieczorem normalnie tak jak zawsze biore. Ostatni stosunek miał miejsce w czwartek w zeszłym tygodniu, teraz do końca opakowania nie planuję już w ogóle współżycia. Czy on nowego nastepnego opakowania skutecznosc tabletek bedzie już w pełni zachowana? Przerwa zacznie mi się 3 dni wcześniej niż zwykle. Czytała ulotkę ale mam straszny mętlik w głowie, a do lekarza jestem zarejestrowana dopiero we wtorek. Proszę doradźcie cos.

Gość Truskawkowe ciastko
poczekaj spokojnie na krwawienie i zacznij nowe opakowanie, a na ten czas dodatkowo uzywajcie prezerwatywy i bądzcie ostrożni

Gość xyzzyx
dziekuje:) pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło ehh