Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chętny_pan

romans w sieci...

Polecane posty

Jest tyle mozliwosci poderwania druga osobe ze hoho, i nie tylko M--> K ale i odwrotnie, zyjemy w czasach gdzie role sie uzupelniajae, ale wracajac do tematu.. na jedna kobiete podziala spojrzenie, na druga dwa na trzecia godzinna rozmowa, na inna jeszcze tysiac innych sposobow, kazda z nas ma ten swoj po ktorym nam nogi miekna i usmiech sam przychodzi

Gość mila,...
jeden kocur (udomowiony) w pracy,drugi (ten dziki)ktorego mruczenie chcialabym uslyszec bardzo daleko.. eh zycie k,mrucz i zagluszaj kudlate mysli..

Setunia... a myślisz, że mógłbym z nią pisać tutaj...chyba nie jesteś pierwszy raz na kaffe? Po za tym odległość sprawia problemy, więc gg i poczta jest jedynym dogodnym rozwiązaniem. Nie rozumiem jak to dla Ciebie może być żenujące, może za chwilę Klingończyk i Happy zaproponują gg? To jest oczywiste, że nie można tutaj pisać.

Setunia... a myślisz, że mógłbym z nią pisać tutaj...chyba nie jesteś pierwszy raz na kaffe? Po za tym odległość sprawia problemy, więc gg i poczta jest jedynym dogodnym rozwiązaniem. Nie rozumiem jak to dla Ciebie może być żenujące, może za chwilę Klingończyk i Happy zaproponują gg? To jest oczywiste, że nie można tutaj pisać. bo myślałam , że skoro napisałeś, że Tobie się udało tzn , że się spotkaliście na żywo w realu:) jaka Was dzieli odległość???

Setunia... Oczywiście że tak, spotkaliśmy się, po staremu w lesie, gdzie byliśmy sami i... natura. Dzieli nas ok 300 Km. Myślę, że nie wierzysz...

Gość mila,...
nic przez was nie zrobie,juz przepadlam dzisiaj. nie moge tylko tak czesto pisac. moje fantazje? ciekawa jestem ile z nich odwazylabym sie faktycznie zrealizowac.inaczej jest marzyc,a inaczej poczuc,skosztowac naprawde. chcialabym kochac sie z kobieta,a moj patrzylby na nas z wygodnego fotela w rogu. chcialabym kochac sie w trojke,ale jako jedyna kobieta chcialabym spotkac na urlopie nieznajomych,pare chetna na seks w swojej obecnosci,lub razem. a najbardziej chcialabym uslyszec tuz za uszkiem mruczenie jednego kota dobrze,ze bede mogla sie dzis wyzyc :D

Jestem za mloda na Turnala :) a wiec lubie facetow ktorzy wiedza czego chca i umieja to (nie koniecznie powiedziec) raczej pokazac w taki sposob ze i ja chce tego co oni

Mila.. Jakbys byla w mojej glowie i czytala z moich mysli, fantazji.. dodalabym jeszcze sex z nieznajomym, przypadkiem poznanym, taka szybka kawa dlugi sex i krotkie pa