Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_listek

tłumaczenie książki

Polecane posty

Gość ania_listek

Dzień dobry Państwu Szukam tłumacza lub biura tłumaczeń w celu przetłumaczenia książki na temat budownictwa z języka angielskiego na polski. Bardzo proszę o wskazówkę gdzie powinnam się udać, aby tekst był przetłumaczony w miarę szybkim terminie.

Gość Jo-aśka
Też mam kłopot z tłumaczeniem. Niedługo planują zacząć studia w Danii i potrzebuję, kogoś kto naprawdę zna duński i angielski jednocześnie, bo chodzi o tłumaczenie dokumentów. Certyfikaty i świadectwa mam wydane albo w języku polskim albo angielskim, a teraz trzeba to wszystko przetłumaczyć na duński. Chodzi oczywiście o tłumacza przysięgłego, dobrego i w miarę taniego. Jakieś propozycje?

Gość Jo-aśka
Taki, że chce kogoś, kto nie tylko udaje, że zna język, i późnej okazuje się, że odwala jakąś chałę, a ja nie dość, że wydałam kasę to mam jakies bezużyteczne papierki. Poza tym szukam kogoś z duńskim, a to raczej nie jest tak popularny język jak angielski czy niemiecki.

Gość Gro-chy
Wiem, że biuro tłumaczeń Fatox ma kosmicznie szeroka ofertę. Jetem pewna, że duński też tam mają w ofercie

Gość Gro-chy
Wiem, że biuro tłumaczeń Fatix ma kosmicznie szeroka ofertę. Jetem pewna, że duński też tam mają w ofercie

Gość ania_listek
Skorzystałam z twojej podpowiedzi Gro-chy i poszłam do biura tłumaczeń FATIX. Przetłumaczyli mi całą książkę w niespodziewanie szybkim czasie. Jestem strasznie zadowolona i mogę polecić to biuro.

Gość Gro-chy
To super, ze na coś się przydały moje doświadczenia!