Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jesdna kobitkaa

dezodorant w kulce garnier-problem

Polecane posty

dziewczyny czy ktoras z was tez ma problem z uzywaniem kulki Garniera? ta kulka nie chce sie obracać, nic nie leci-jak tym posmarowac? mam juz drugie opakowanie z pierwszym tez był taki problem , myslalam ze jakas felerna mi sie trafila ale teraz mam drugą i znowu to samo- a jeszcze gorzej

ja uzywam od roku tylko garniera i to wlasnie tylko w kulce bo mi najbardzie odpowiada :) i nigdy nie mialam takich problemow, a probowalas najpierw "rozruszac" ręką tą kulke a nie od razu pod pache?

próbowałalm i nawet reka sie nei da-tzn trzeba bardoz mocno naciskac to naprawde robi sie irytujące bo tego sie nie da uzywac kupilam z adidasa-super sie uzywało lekko no ale mialam na neigo uczulenie kurcze czy ja zawsze musze miec pecha

podsunełasi pomysl wzielan noz i wlozylam tak jak kulka jest i poruszalam,rozszerzylam tak i usłyszalam tak jakby powietrze wylecialo i juz jest OK :-)

a nie mozesz sprawdzic w sklepie ? ja tak nie raz robilam jak chcialam zobaczyc jak pachnie , otwieralam i ruszalam ta kulką :)