Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczka? wierząca w miłość

co z nim zrobić?

Polecane posty

hej, ponzłam fajnego faceta w internecie, widzieliśmy się 2 razy. za 1 razem chciał u mnie spać:/ za 2 wiedzieliśmy sie w dzień( a że powiedziałam ze tamto zachowanie mi sie nie podobało) juz na spanie nie nalegał i w ogóle był grzeczny. to, że chce tylko sexu wnioskuję z tego ,iż powiedział mi ze nie chce związku na stałe:/ więc wszystko jasne do tego miedzy spotkaniami sie nic nie odzywa. pytanie jest tego typu. wiem ze spotykając się z nim nic nie tracę, bo i głowy też nie straciłam, ale w sumie to zmierza donikąd, a zerwać znajomość i co powiedzieć" sorry ,a le ja męża szukam..:/ po prostu fajnie się czasem z kimś spotkać... a rozkochać tak ciężko... powiedzcie mi dlaczego faceci nie chcą się wiązać, a jeśli chcą to tylko piczki...

up

Gość nie wiem od kiedy
odpowiedz jest bardzo prosta - nie powalilas go na kolana swoja osoba wiec nie chce sie wiazac, ale chetnie skorzysta z Ciebie jesli bedziesz chetna na sex. jak trafi na swoja - ta jedyna, bedzie chcial stalego zwiazku

to co z tym zrobić?

Gość gregrwrwwewe
odpuścić, szukać kolejnego! Czy naprawdę tylko ten jeden facet jest w necie? Bo trzymasz się go jak rzep psiego ogona