Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elfąs

list do K.

Polecane posty

Gość Elfąs

Niestety w ten weekend mnie nie ma Kasiu, ale możemy dać czadu za tydzień. Najpiew dobra zabawa, później impreza, po imprezie spacer plażą, cały dzień żłopiemy dobre wino i wspólnie spędzamy sobotni wieczór, dbając o siebie nawzajem. Czyli tak jak sobie wymarzyłaś, ale odwrotnie. Przygrywa nam mieszanka nokturnów Chopina i przebojów disco-polo, narkotycznych rytmów goa-trance i poezji śpiewanej, oszczędnego minimalu z zagranicznym hip-hopem, mrocznego dark-ambientu z radosnymi melodiami bałkańskimi. Ja smęcę na gitarze, Ty zaś wlewasz w me uszy aksamitny śpiew do tego boskiego akompaniamentu. Włączamy film (może być La Dolce Vita), ale w połowie seansu stwierdzamy, że lepiej pobiec na plażę i pograć w siatkówkę. Tak też czynimy, a zmęczywszy się dla ochłody łapiemy za czekoladowo-śmietankowe lody. Opowiadam Ci zabawne, bardzo niepoprawne politycznie dowcipy, które idealnie trafiają w Twój wysublimowany gust. Dyskutujemy o życiu, o świecie, podróżach i marzeniach. Nie idziemy na łatwiznę, podejmujemy tematy poważne, wymagające, drażliwe - kłócimy się! Policzkujesz mnie w towarzystwie, ja wylewam Ci szampana w dekolt, obrażona wybiegasz i przeklinasz cały męski świat, ja klaszczę w dłonie i śmieję się szyderczo, wiem, że to tylko Twoja gra - oboje lubimy trochę pograć pod publiczkę. Wiem, że uciekasz, ale zaczekasz na mnie przy najbliższym wejściu na plażę. Zabraliśmy ze sobą łopatki, więc w skupieniu, i porzuciwszy górnolotne przemyślenia, budujemy! Nie wiemy co, po prostu budujemy. Zapada zmrok i nastaje niedziela. Idziemy do kościoła poprzytulać się na chórze. Skradam Ci całusa, zostawiam numer telefonu i odjeżdżam na karym rumaku w siną dal. I czekam na dalszy rozwój tej pięęęęknej bajki.

Gość K.aka
piękny umysł

Gość Elfąs
HEHEHE, Hahaha! Marysieńko gdzieś Ty?!

Gość Effa 33
Up, taka literatura nie moze zginac

Gość Effa 33
ap ap

Gość crytyc
kurde ludzie nie znacie sie na sztuce?

Gość crytyc
epistolograficznej

Gość crytyc
up!!!

Gość pooooofff
keep up the good work dude

Gość Elfąs
Fęx, chcecie, żebym pisał dalej? Podobają się Wam takie popierdółki?

Gość nie chcemy
nie

Gość kutasek pisz pisz
chcemy chcemy :):):) fakne&romantyczne