Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka_28

Suknia ślubna- pilnie potrzebna!

Polecane posty

Gość malenka_28

Witam :) postanowiłam zrobić szybkie rozeznanie wśród bydgoskich salonów ślubnych i potrzebuję w tej sprawie pomocy gdyż w sierpniu ślubuję a nie mam zielonego pojęcia gdzie bym mogła się udać, bo czasu coraz mniej!!! Czy poleciłybyście mi jakiś sprawdzony salon gdzie dobrze mi doradzą a suknie nie będą "tandetne" ??

Gość chyba oszalalas
Suknie chcesz uszyc w 2 miesiace ?? moja droga ja na suknie czekalam 4 mies i to jest w kazdym salonie minimum u krawcowej od 4-6 mies a w miesiacach slubnych maj - pazdiernik juz czesto w ogole nie przyjmuja nowych zamowien albo kupisz cos w wyprzedazy kolekcji tzn z manakina sukienke ktora ci wyczyszcza i przerobia albo na allegro nie masz szans na nowa sukienke

Ja w Łodzi zamówiłam suknię na mniej niż 3 miesiące przed ślubem, ale musiałam się nabiegać po salonach, bo wszędzie terminy zajęte nawet na pół roku do przodu. Proponuję obdzwonić salony w Twoim mieście, żebyś wiedziała, czy jest sens fatygować się gdziekolwiek. Musisz się spieszyć, jeżeli zależy Ci na nowej sukni.

Gość malenka_28
No to dziewczyny mnie porządnie wystraszyłyście i pognałam do miasta czym prędzej. Rzeczywiście miałyście rację że, w większości salonów będzie problem z zamówieniem sukni ale jednak się udało!! Trafiłam do salonu na Chodkiewicza Amber i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona dużym wyborem i przesympatyczną obsługą, dziewczyny doradziły mi w czym wyglądam najlepiej i w rezultacie tam znalazłam tą wymarzoną suknie a z uszyciem też nie będzie problemu bo w nagłych przypadkach szyją suknie nawet w przeciągu miesiąca...Uff...udało się :D juz prawie spie spokojnie, ale dzięki za pomoc a salon bardzo polecam :D

Gość malenka_28
Za taka pomoc uważam że reklama jest jak najbardziej na miejscu! Jak na razie jestem bardzo zadowolona z biegu wydarzeń, mam nadzieje że z przymiarkami też nie będzie żadnego problemu:)

Gość EVE_25
Jeśli nawet reklama to całkiem zasłużona. Również korzystałam z usług tego salonu i moja opinia jest bardzo pochlebna. Z czystym sumieniem mogę także polecić