Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasdertak

ile śpią w ciągu dnia wasze półroczniaki???

Polecane posty

Gość hasdertak

jak w temacie moja córka śpi 4 razy po godzinie, zastanawiam się czy to aby nie za dużo. na noc zasypia o 20.00 i budzi się o 5.00 może jakby w dzień mniej spała to rano po nocy budziłaby się trochę później...

Gość Mama Nikoli
Ciesz sie kobietko i oby to sie nie zmienilo! Moja corka w tym wieku spala w dzien dwa razy po pol godziny, a w nocy z 5 pobudek malam...

Gość hasdertak
mówisz??? no może i tak, cieszę się :) ale jestem ciekawa jak to jest u innych

moj syn spi tak: 20.30-6 z przerwa ok 3 na piciu- czasami sa noce, ze wstaje do niego co pol godziny... nie wiem czy to zeby czy co... chyba z 4 razy udalo mu sie przespac cala noc bez budzenia sie... pozniej spi od ok 7 do ok 8.30 jak mu sie chce to od 11 do 12- ale nie zawsze na spacerze miedzy 13-15 pospi nawet do 2h, ale nie zawsze czasami tylko 30min i od ok 18 do ok 19 spi.. czyli wychodzi, ze mniej wiecej 5,5h spi w dzien :)

Gość hasdertak
AgnieszkaW to moja bardzo podobnie :)

Gość graszzzka
moja córka ma 6,5 miesiaca i od 6tyg spi noc w noc od 8 do 6. o 6 budzi sie na kaszke i dalej spi do 9. potem dwie drzemki po ok 3h. a dlaczeo spi az tyle w nocy i nigdy sie nie obudzila? bo przed spaniem zjada 240ml gestej kaszki bananowej która uwielbia.

Gość graszzzka
* od 6 tyg zycia :)

Gość no ciekawe :D
"bo przed spaniem zjada 240ml gestej kaszki bananowej która uwielbia." ...i tak od 6 tygodnia życia? :D

Gość moj ma teraz 7 miesiecy
od 2 miesiaca przesypia mi cale noce. Spi tak - od 21 do 8 rano ( z przerwą o 23 na kaszke, je na spiąco), 9.30 drzemka do 11, od 13.30 do 16. Tyle.

moj skonczyl 7 spi od 20 do 8 z 1-2 przerwami na mleko potem 2x1,5h w ciagu dnia

Gość graszkkaa
no ciekawe :D im dziecko mniejsze tym adekwatnie mniej kaszki jadlo, naprawde myslalas ze 6tyg dziecko zmiescilo by 240ml? boze :O

mój śpi od 19 do 4-5 a potem średnio co 2 h tak po pół godzinki, wychodzi jakieś 5 drzemek w ciągu dnia, ale w sumie to daje tylko ze 3 godziny łącznie w czwartki śpi dłużej po południu bo jest po basenie...ale rzadko jest to dłużej niż półtorej godziny żeby tylko nie wstawał o tej 4....ma 5,5 miesiąca