Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiatek

problem z sexksem - dziewczyna nic nie czuje

Polecane posty

Gość Swiatek

Otóż mam taki problem. Moja dziewczyna nie jest dziewicą,bawimy się seksem oralnym,ona jest bardzo zadowolona. Ale mamy problem...otóż jak próbujemy normalnej penetracji to ją wtedy boli i nie czuje przyjemności z tego. Próbowaliśmy dużo pozycji - przy jednej nie bolało ją,ale nic nie czuła. Jedynie chciało jej się siusiu i latała kilka razy do toalety. Dodam,że ona ma chorobę przez co nie wydziela żadnych płynów i jest wiecznie sucha - nawilżaliśmy oliwką raz,teraz kupię nawilżacz. Może to coś da,ale wątpię,bo to nie o to chodzi. Przede mną jak uprawiała seks to też ją bolało. Możliwe,że to z nerwów,bo się bardzo denerwuje,ale bez przesady. Mieliście podobny problem? Na razie po próbuję,a jeśli nie wyjdzie to zostaje seksuolog. Z góry dziękuję.

Gość katastrofaMałżenska
ja mam meza od 5 lat i tez nic nie czuje. radze twojej dziewczynie zmienic partnera napewno pomoze, mi pomoglo:) pozdrawiam

Gość laura123456
Powinniście uzywać żeli intymnych, polecam żel Unimil. Myśle, że powinniście wydłużyć grę wstępną:)

Tylko jej się wydaje że chce sikać. Pewnie się spina za bardzo.

Gość Mialam podobnir
Zel intymny. Proponuje dluzsza gre wstepna, rob to tak dlugo i powoli nakrecaj ja powolutku az wkoncu powie ''wejdz we mnie bo cie zabije''. Poczatki sa ciezkie i nie chodzi tu o to czy jest dziewica czy nie. Dobra gra wstepna to podstawa udanego seksu

Gość Swiatek
Jezus przez przypadek nacisnąłem "x"... Co do zmiany partnera to wybacz,ale miała ich 3 i było tak samo :] to,że twój mąż ma 10 cm nie oznacza,że ja mam :) Ok dzięki,zobaczymy jak to wyjdzie. Sądzę,że to będzie baaaardzo długa gra wstępna...

Gość Mialam podobnir
Skup sie na niej:) i zaopatrz sie w dobry zel intymny... Ja uzywam taki durexa 2w 1 zel intymny i do masazu. Masz jako taki wybor ale jakis jest. W rossmanie cena ok 20zl ale starcza na jakis czas.

Gość Swiatek
Właśnie się staram. Chcę,żeby jej było dobrze,żeby czuła z tego przyjemność. Nie jestem typem egoisty,prędzej jest na odwrót,że bardziej dbam o partnerkę :)

Gość Mialam podobnir
To czemu siedzisz na forum? Biegnij do drogerii i kup zel:) a moze po drodze jeszcze jakiegos kwiatka? I jakies swieczuszki? Dla odprezenia? Niech czuje, ze ci zalezy

Gość Główny szyderca kafe
To moze byc wolwodynia,niestety nieuleczalne.

Gość Mialam podobnir
Przyjemnosci mozna sie nauczyc:) uwierz mi

Gość Swiatek
Spoko zaraz będzie ;) zobaczymy co z tego wyjdzie