Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ja zabieram córeczke
na festyn z okazji Dnia dziecka a tam będą różne atrakcje:)typu:kulki,trampolina.itp:)lepsze to jak jakas kolejna zabawka rzucona za chwile w kont:)

Gość jesli juz to w kąt
ja kupiłam dwie książki z bajkami i grę :)

to dobry pomysl :)w warszawie tez sporo takich imprez.Ja mam syna i maly jest wielkim fanem dinozaurow.Czy była ktoras z mam w parku dinozaurow ?

Gość ja zabieram córeczke
Niestety nie miałam okazji tam byc,ale frajda na pewno niesamowita:) No i przepraszam za błąd spieszyłam się i wyszło mi kont a nie kąt:)

Gość mamciaaaaa
rower nowy :)

Gość kupiliśmy już
trampolinę. Mialo być jeszcze wyjście na festyn, ale się nam dziecię pochorowało i zamiast festynu wybierzemy się do zoo jak antybiotyk się skończy.

Gość matka 4 latka fajowskiego
wyprawę ma w rpzedszkolu - calodniową wycieczkę :) A ja przygotuję jakjiś deser lodowy. Kupię puzzle, bo ostatnio je uwielbia :) Nic więcej, bo i tak za kilka dni będzie miał urodziny :)

Nic nie kupuje. Dziecko ma pokoj zawalony zabawkami, posiada wszelakie pojazdy. Niedlugo bedzie mialo tez urodziny i juz teraz zastrzeglam, ze zabraniam kupowania duzych prezentow. Na dzien dziecka wyjdziemy gdzies rodzinnie i tyle. Mysle, ze to wystarczy. Juz bez przesady z tym kupowaniem dzieciom prezentow na kazda glupia okazje.

Gość matka 4 latka fajowskiego
no ale puzzle, gra planszowa - rodzinna, czy ksiązka - nigdy takich prezentów za wiele. Z tym się nie da przesadzić.

mój polatał po allegro i zamówił na dzień dziecka klocki clics ma takie w przedszkolu i mówi że są świetne i że się bardzo dużo nimi bawi

Obawiam się , ze nic, bo nasze dzieci maja po prostu ZA DUZO ZABAWEK w domu!!!!!! Najprawdopodobniej gdzies pojedziemy, może na wycieczke dalsza. Nasze dzieci bardzo lubią podrożowac, wiec myśle że jakiś ciekawy wypad :-)