Gość mloda9851 Napisano Maj 27, 2011 Witajcie mam ogromny problem. Jestem z chlopakiem od 2 lat i bardzo go kocham. W pierwszym roku on traktowal mnie jak swoja ksiezniczke a teraz niestety sie wszystko zmienilo nie czuje zeby mnie tak kochal jak kiedys chodz mi to mowi. Z jakies 4 msc temu jak sie poklocilismy i ze soba zerwalismy zaczal pisac z inna dziewczyna jednak znowu do siebie wrocilismy i przestal ze nia pisac z pare tygodni temu tez sie poklocilismy i tez zaczal pisac z inna a mnie z tym oklamal jeszcze sie dowiedzialam ze byl na jakiejs imprezie bedac ze mna ale do tego nic nie mam tylko tam poznal dziewczyne i mial do niej numer. jestem tym zalalmana bo nigdy bym sie po nim czegos takiego nie spodziewala bo go bardzo kocham nawet nie potrafie okazac jak bardzo. Robie dla niego wszystko co tylko chce rezygnuje ze wszystkich rzeczy ktore mu nie pasuja staram sie mu okazywac to co czuje jak najczesciej daje od siebie tyle ile moge robie wszystko zeby tylko byl szczesiwy a on dla mnie nie ma praktycznie czasu mowi ze caly czas cos robi tylko ze ja stracilam do niego zaufanie i mu nie wierze a swoim zachowaniem bardzo mnie krzywdzi a ja juz nie mam sily bo to wszystko mnie przerasta a jestem z nim nadal bo go bardzo kocham i mi na nim zalezy. Juz sama siebie nie poznaje z tym co dla niego robie juz mu tyle rzeczy wybaczylam ktore byly nie wybaczalne i nadal klamie i robi to samo ale ciagle mnie przeprasza i powtarza ze mnie kocha. Pomozcie co mam zrobic jak z tym wszystkim sobie poradzic i uswiadomic mu zeby tak mnie nie traktowal??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach