Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia samosia

OSZUKANA NA ALLEGRO

Polecane posty

to ja tez mam problem zamówiołam zegarki i od tamtej pory nic zero odpowiedzi ostatnie logoweanie 2 a ja zamówiłąm chyba 5 co mam robic? http://allegro.pl/show_user.php?uid=17105383 i nawet strony całęj juz niema z zegarkami usunieta przez pracownika allegro zalezy mi za zegarkach i co dalej? zamawiac gdzie indziej a tamte w raziec oc odesłąć

goba1 ale dopiero minęło 6dni. Przecież poczta nawet priorytet dostarcza do 14dni. Kupując u osoby z taką ilością komentarzy neg i neutralnych za wolą wysyłkę powinnaś się liczyć z długą wysyłką. Ten użytkownik nie ma firmy, więc jest osobą prywatną, dlatego zwrot po 10dniach nie przysługuje.

Gość Gramnaflecieikutasie
jesli to dla ciebie wielka kwota to jak wyobrazalas sobie wychowywanie dziecka? Za grosik? zaslon morde bachora workiem i ju warowata!!!!!!

Gość mala656565653
ten numer juz chyba nie nalezy do niej bo odebral jakis koles... Tez mam z nimi problem, potwierdzili zaksiegowana wplate we wtorek, no a jest poniedzialek i dalej ni widu ni slychu towaru, dzis raczyli maila odpisac ale oczywiscie musialam jeszcze raz wylozyc sprawe o co mi chodzi, wiec teraz znowu bede czekala... co za ludzie...