Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bieu

Historycy! są tu jacyć?

Polecane posty

Muszę napisać na poniedziałek pracę na stron 15. Nie dam rady. Także zwracam się do was... czy ktoś miałby pracę na temat jakieś konkretnej wojny, bitwy, broni, taktyki... najlepiej starożytność, średniowiecze... Jestem skora zapłacić. 20 - 30 zł w zależności od tematu.

Gość o manillo
ja mam duzo prac ze sredniowiecza,ktore trzeba podrasowac. Ale za 30 zł nie chcialoby mi sie worda odpalac i pisac tych 15 stron. Sorry

Gość iewnhflkdsnfioeubeojslkdz
za 15 stron 30zl? :O

Nie wymagam pisania... tylko jak już masz jakąś gotową pracę to podesłania... ja zaoszczędzę swój cenny czas a ty odpalisz coś co już masz na kompie za jakąś sumkę :) Swoją pracę maturalną sprzedawałam za 100 zł, z bibliografią, kontekstem napisaną przez polonistkę, + pytania, a tu tylko taka drobna zaliczeniowa... :)

Jezu nie chce żebyście pisały, może macie coś na zbyciu... to nie jest taki skomplikowany przedmiot... żeby wydawać na niego 100-200 zł :o (Historia wojenna)

Gość gvebaebharbh
buahahahaha kto normalny sprzeda 15 stron pracy za 30zł??? Wychodzi 2zł za stronę:) 150zł to jest absolutne minimum za taka objętośc, choć i tak mało. I co z tego, że komuś zalega? Napisał, napracował się i teraz ma oddać. Poza tym kto normalny bierze się za pisanie tak długiej pracy na weekend przed??

No to pytanie czy ta praca będzie mu jeszcze potrzebna czy tak będzie zalegać na kompie... I nie oddać tylko sprzedać... Nie jest to dla mnie sprawa życia i śmierci... mam ważniejsze przedmioty na głowie (Ten akurat nie wiąże się z moją specjalizacją) może jestem nienormalna, ale zastanawiam się kto normalny ogarnąłby to wraz z 10 innymi przedmiotami :o w przeciągu tygodnia :o no niestety... gdyby nie to sama bym ją napisała.. i tyle na temat.

Ach i nie planuje wrzucać tej pracy w sieć, mogę ją nawet potem skasować, bo nie będzie mi na nic potrzebna, chodzi o głupie zaliczenie na durne 3

gvebaebharbh - 150 zł ? za głupią pracę na nic nie znaczący przedmiot? zresztą jakbyś miała ją pisać od podstaw to może i owszem... ale jak masz zbędną to co stoi ci na drodze aby komuś pomóc ? może tobie też ktoś kiedyś pomoże, jak będziesz czegoś potrzebować...

Gość gvebaebharbh
"może jestem nienormalna, ale zastanawiam się kto normalny ogarnąłby to wraz z 10 innymi przedmiotami " założę się, że większosc osób na roku jednak da radę to ogarnąć:)

Gość gvebaebharbh
a przperaszam ile bys sobie zyczyla zaplacic? Poza tym to nie jest pomoc, tylko zwykłe oszustwo i plagiat.

ale co mnie obchodzi, ze ty masz co innego na glowie? :O

nie obchodzą mnie inni na roku :) i gdzieś mam czy to plagiat czy nie plagiat... chodzi mi o to , żeby to zaliczyć nic nie znaczący przedmiot... na głupie 3. Jeżeli ktoś powierza mi prawa autorskie to żaden plagiat... co innego jakbym sobie przywłaszczyła bez niczyjej wiedzy... No jakbym miała pisać taką pracę od początku do końca zażyczyłabym sobie te 150 zł. Ale jakbym miała zalegająca na kompie i mi już nie potrzebną do niczego to nie miałabym oporów pomóc komuś w potrzebie...

nikt nie ponizy sie do tego stopnia, sorry :O

co z tego, ze tobie to zwisa i chcesz tylko zaliczyc, jesli nie szanujesz cudzej pracy? :O

iewnhflkdsnfioeubeojslkdz - to po co się udzielasz? jak widzisz najwidoczniej nie kieruje tego postu do ciebie... ale co mnie obchodzi, ze ty masz co innego na glowie? ale co mnie obchodzi, że ciebie nie obchodzi, że mam coś innego na głowie ? :o ....

"ale jak masz zbędną to co stoi ci na drodze aby komuś pomóc ?" Mam "zbędną" już obronioną pracę magisterską, idąc twoim tokiem rozumowania powinnam komuś oddac za 2zł/strona w ramach "pomocy"?:D:D:D Bo przeciez zalega na kompie:)

Gość mam to w dupie i koniec
autorka zamiast wziać sie do nauki pierdoli farmazony na innych topikach udajac wszechwiedzącą :O leń patentowany z ciebie !:O

Nie, nie , nie nie potrzebuje pracy licencjackiej, magisterskiej, publikacji i innych takich oficjalnych prac.... poszukuje czegoś na poziomie liceum... od 10-15 stron...

ale to był tylko przykład obrazujący to, że nikt przy zdrowych zmysłach nie odda ci prawie za darmo napisanej pracy:) Bez przesady, co z tego, że zalega, jak ktoś się namęczył, żeby to napisac. Poza tym praca na poziomie liceum na studiach? Ciekawe:)

o nie! Nienawidzę wręcz ludzi komentujących, że ktoś nie ma kasy, a ma internet. Tamten temat to akurat prowokacja, ale kurcze ,internet kosztuje grosze, nie da się rozwiązać umowy cz dnia na dzień (natomiast można zbiednieć z dnia na dzień), a kmputer mozna dostać za darmo.

no niestety :) pisałam ,że ten przedmiot jest prawie nic nie znaczący, nie ma nic specjalnego z moimi studiami, bo jestem na inżynierskich a to tylko jakiś human... i tyle. mam to w dupie i koniec - jak się dajesz naciągaczą to nie moja sprawa czytaj moje posty dokładniej a potem komentuj ! :o

alez czytałam:) I nie daję się naciągaczom, ale też nie ośmieszam się publicznie debilnymi komentarzami o "luksusie" posiadania internetu:)

widzisz, ty wiesz ,że to prowo, a przeczytaj sobie komentarze innych... ludzie łapią się na takie posty jak muchy na lep... :)

Gość mam to w dupie i koniec
czytam cie dokładnie bo debilizm mnie pociąga !:O nie przelewa mi sie -ale mam net w czynszu .TV cyfrowy też , kompa mam za grosze i nawet gdyby ktoś kupił to za 200-300 max ale panna wszystko wiedząca i tak wie swoje .NIE CIERPIĘ TAKICH CWANIAKÓW Z MIODEM W USZACH :O siedz i pisz sobie tę prace mam nadzieje ze ci nikt nie pomoże 🖐️

Jesteś okrutnie nie życzliwa, tak nie życzliwa ,że aż nie chce mi się z tobą dyskutować. Ja mam natomiast nadzieje, że ty będziesz kiedyś potrzebowała pomocy i ktoś odwróci się do ciebie tyłkiem... :)

jestem życzliwa, ale potępiam oszustów. Nigdy w życiu nie pomogłabym nikomu w taki sposób, chcesz prace to ją napisz sama, chcesz zdać egzamin, to się naucz, a nie ściągaj. A to co ty robisz to jest własnie zwykłe, ordynarne oszustwo.