Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybuchowa em

Mam problem z psychiką.

Polecane posty

Gość wybuchowa em

Od pewnego czasu mam niekontrolowane wybuchy złości. Mam dość nerwowy okres w życiu, podejrzewam,ze to dlatego. JEdnak to zaczyna mnie chyba przerastać... Boję się o siebie. Dziś rozbiłam lusterko, w złości rzuciłam je z całej siły na podłogę, rozprysnęło się na części, wzięłam kawałek i miałam ochotę podciąć sobie żyły. Powstrzymał mnie chłopak. Raczej i tak bym tego nie zrobiła. Chyba.... Najgorsze jest to,że chłopak wyrywając mi ten kawałek lustra sam się zranił. Mam wybuchy złości, wręcz agresji i popadam w spazmy płaczu i histerii. Jak mam sobie pomóc? Kiedyś pieprznęłam z całej siły w laptopa i go tym samym zepsułam.... Pomocy :(

Gość dziaddek
zacznij jarac

Gość ooooooooooooo
Zmień jeden problem w drugi. Alkohol, papierosy, przypadkowy seks ^^ itp. Znajdź sposób na rozładowanie złych emocji... Tylko musiszy wymyśleć jaki....

Gość ja tak mialam
jak hormony mi szalały idż do lekarza

Gość wybuchowa em
tak, to na pewno dobry pomysł: nakurwiać salto :D Co to była za choroba z tymi hormonami??????

Gość ciekawska:D
mialam podobnie jak Ty-taki sam okres ze achowywalam sie jak nie ja-jak bym byla strasznym agresorem-ale spokojnie wystarczy ze zmieenisz punt myslenia-NAPRAWDE! musisz zaczac myslec o sobie pozytywnie i czasami pochamowac nerwy-wytlumaczyc sobie dana syytuacje-ijesli taka nigdy nie bylas jak teraz to to przejdzie:)