Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorsza wpadka modowa

Brzydzą mnie złączenia między palcami stóp wystające spod balerinek.

Polecane posty

Nie wiem dlaczego tak mało ludzi zwraca na to uwagę: jak już chcecie włożyć buty typu baleriny, to dobierzcie taki rozmiar, żeby był w sam raz i żeby nie wystawały wam złączenia między palcami jak np. tu: http://www.makelifeeasier.pl/blog/moda/ (myślę o trzecim zdjęciu od dołu). Jak dobieracie spodnie, to sprawdzaciej czy rów wam nie wystaje i tak samo tutaj. A jak chcecie odsłonić palce stóp, to jest szeroka gama butów, które to umożliwiają. Albo zakrywacie palce albo nie, bo takie półśrodki są OHYDNE.

Odezwała się ta, co pewnie sama tak chodzi i pokazuje wszystkim swoje obleśnie międzypalcza z grzybicą.

Gość zgadzam się, wygląda to
okropnie w balerinach, a jeszcze gorzej w szpilkach

Gość emilopos
mnie sie tam podoba:D

Gość ptasiek nastroszony
i co miast wyglądać jak ballerina wyglądasz jak żaba?

pomijając już fakt, że baleriny to w ogóle porażka i nie znam faceta, któremu by się to podobało, to rzeczywiście te wystające szczeliny między palcami to dno x2. Ohydztwo

Gość elemele ....
chciałaś zareklamować stronę czy o co ci chodzi?

Gość oiuioioyoyoyo
zgadzam się ... ale co na to poradzić? :O ja zawsze mam idealnie dobrane rozmiarowo balerinki lecz palce i tak troszkę widać także rozmiar wcale nie musi mieć tutaj nic do rzeczy mam rezygnować z ulubionych fasonów(bo jeśli chodzi o baleriny to jestem bardzo wybredna) tylko dlatego że trochę widać palce? :O

dziewczyna ze zdjęcie w ogóle nie powinna nosić takiego obuwia ma chude krótkie nóżki i wygląda w nich jak pokurcz

Gość Kecisdfhsudfhedfji
Ale problemy macie.

Gość manio ciekawski =)
Baleriny oczywiście odpadają, to w ogóle nie jest obuwie. Ale mnie się podoba gdy widać trochę przestrzeń międzypalcową :D Sam nie wiem czemu, bo w zasadzie lepiej by palce były albo odkryte, albo zakryte. Taka stylistyczna perwersja.

Gość eshhhhhhh ludzieee
przeciez o to chodzi w balerinach, to nie sa trampki maja byc ocno wyciete, jak za mocno to wyglada to tragicznie, ale bez przesady ale fakt - malo ktoremu facetowi w ogole podobaja sie baleriny ;)

Gość taki baran
To co ciebie brzydzi moze innemu sie podoba ?

Gość ja tez mam zdanie...
a ja uwazam ze kazdy powinien sie ubierac tak jak jemu jest wygodnie! jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy :O ktos kaze? a co do facetow, ktorym nie podobaja sie baleriny...sa bardzo wygodne i ja osobiscie mam to w dupie czy facetowi sie to podoba czy nie...mnie tez sie wiele rzeczy w ubiorze facetow nie podoba ale wychodze z zalozenia, ze skoro mu wygodnie i dobrze sie tak czuje to czemu nie ma tego nosic? poza tym naprawde niezle macie "problemy" :O

Gość Ant......
Mi też się to nie podoba. Ale dużo gorzej jest gdy kobieta ubiera sandałki w których uciekają jej stopy do przodu i w efekcie palce wystają poza but. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCfdpTdK8jliW30xsEIAWb0uMXkIzVTERo-ZIN8GlUPTm0U5IMIw Okropne! Ja mam wąską stopę dlatego po prostu takich butów nie noszę. Nie będę narażac się na śmiesznośc - nie mówiąc o niewygodzie.

Gość trochę samokrytyki
"Jak dobieracie spodnie, to sprawdzaciej czy rów wam nie wystaje " palce to pryszcz ja nigdy nie zapomnę sprzedawczyni w sklepie spożywczym (sic!) z takim rowem nad paskiem w spodniach :-P :-P ludzie nie mają luster i samokrytyki

Gość lekulu
skoro facetom nie podobają się balerinki, to jakie buty mam nosić? cały czas szpilki?

Gość manio ciekawski =)
Wystając palce z sandałów, klapek, to jest dużo gorsze. Wygląda to okropnie i może być niebezpieczne, bo łatwo uszkodzić palce. Baleriny to zło, czyste zło! Estetyczna porażka! I nie chodzi mi o to, że zamiast nich tylko szpilki (chociaż uwielbiam kobiety w szpilkach). Jest wiele fasonów butów, które nie mają wysokich obcasów, lub wręcz są płaskie. Te zasrane baleriny, do niczego nie pasują. Kobiety wyglądają w nich jak jakieś błotne ptaszyska, szczególnie w legginsach, albo obcisłych spodniach. Jak można nie widzieć, że takie zestawienie jest FATALNE? Jakiś pederasta z Paris/New York/London, dyktator mody, wmawia kobietom, że takie gówniane zestawienie jest dobre.

to pokaz mi specjalisto od mody damskiej alternatywe do balerin? tenisowki? mokasyny? :D

Gość manio ciekawski =)
lekulu Już wyżej o tym wspomniałem; uważasz, że pomiędzy szpilkami a balerinami, nie ma już innych fasonów? Zapraszam do sklepu obuwniczego. Inna rzecz, że możesz mieć tak spaczony gust, że nic ci się poza tymi balerinami, nie spodoba. Na to jedynie może poradzić system reedukacji estetycznej :D

Gość manio ciekawski =)
Jako specjalista od mody damskiej, stwierdzam AUTORYTATYWNIE, że fasony inne niż szpilki i baleriny SĄ. Idźcie sobie do sklepu. Ja tego pełno widzę. A cóż takiego kobiety nosiły, gdy nie było balerinek? Fasony powtarzają się i balerinki, też kiedyś były, tylko nie pamiętam, żeby zrobiły taką karierę.

wczesniej byly mokasyny, buty sportowe (adidasy) , trampki to maja kobiety nosic zamiast balerinek? :D

Gość spoko loko
Chyba tylko sosba znudzona zyciem zwraca uwage na takie rzeczy:O

Gość manio ciekawski =)
A noście sobie co chcecie! :D Ważne, że moja kobieta, nie nosi niczego poza szpilkami, popadając oczywiście w przesadę :D

widzisz manio :D nie ma alternatywy :D wspolczuje Twojej kobiecie, ze bedzie musiala nosic to co Ty jej nakazesz, a nie to w czym jej bedzie wygodnie :O

Gość śmieszą mnie ludzie którzy
piszą że baleriny to buty dla ludzi o spaczonym guście. Uważam że to autor tego twierdzenia jest spaczony, totalnie nietolerancyjny dla drobnych spraw tego świata i co gorsza napastliwie próbujący narzucić innym swój gust który uważa za jedyny i słuszny. To ja ci powiem że nienawidzę szpilek. To buty wybitnie nieprzyjazne dla nóg, stworzone dla sztucznych laluniowatych paniuś nadające się wyłącznie na miejskie chodniki choć i to nie zawsze. I co mi zrobisz ? Oczywiście jest też cały przedział butów o wielu innych fasonach i takowe też posiadam. Baleriny to eleganckie a jednoczesne wygodne pantofle nadające się na wiele okazji i bardzo uniwersalne i zdania na ten temat nie zmienię. A jak ktoś pisze że takie buty nie podobają się facetom to mnie to śmieszy po prostu. Mojemu mężowi się podobają i w dupie mam innych facetów. A już w ogóle jakby mi facet truł w jakie buty mam się ubierać to uznałabym że jest jakiś skrzywiony i na pewno bym się mocno zastanowiła czy się z takim osobnikiem jeszcze kiedykolwiek spotkać.

Gość manio ciekawski =)
Ale ja jej nie każę :D Ona zawsze miała fiksację na tym punkcie.