Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorsza wpadka modowa

Brzydzą mnie złączenia między palcami stóp wystające spod balerinek.

Polecane posty

Gość manio ciekawski =)
To ja ci powiem że nienawidzę szpilek. To buty wybitnie nieprzyjazne dla nóg, stworzone dla sztucznych laluniowatych paniuś nadające się wyłącznie na miejskie chodniki choć i to nie zawsze. I co mi zrobisz ? Nic, tym bardziej, że jeśli chodzi o kwestie zdrowotne, masz rację. Co do kwesti estetycznych, moja dziewczyna nie jest laluniowata, ale istnieje taki stereotyp, jaki opisałaś. Przecież tylko się przekomarzamy :D Nie traktuję tego śmiertelnie serio. Myślałem, że to nawet widać. Oczywiście baleriny z elegancją nie mają nic wspólnego i to jest jedyna prawda ;) I cieszę się, że przyznałaś, że pomiędzy szpilkami a balerinami jest wiele fasonów

Gość śmieszą mnie ludzie którzy
No widzisz ty kochasz tylko kobiece szpilki. Twoja dziewczyna je sama uwielbia i też tylko je preferuje. I wszyscy są zadowoleni. Nikogo nie krzywdzicie. Jak jest np. para uprawiająca sado-maso to też jedna strona uwielbia dominować, a druga być zdominowana. I tacy też są zadowoleni. Nikogo nie krzywdzą. Prócz może siebie. Jednak niech ktoś taki pozostanie w swojej wąskiej sferze upodobań i ktoś taki niech mi nie wmawia, że seks klasyczny jest beznadziejny, bo to nie moja wina że kogoś takiego to nie podnieca i musi mieć wymyślne. Nie wszyscy tak mają.

Gość fetyszsz
Kocham nóżki i paluszki wystające z balerin. Jest to strasznie podniecające i wyglada bardzo seksi. Nie rozumiem, czemu wam się to nie podoba,