Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Rada Ode Mnie

Witajcie

Polecane posty

Moze ktos ze mna pogadac? Mam problem, a nie mam komu sie wyzlic i opowiedziec otym co sie w moim zyciu dzieje. Mieszkam na obecna chwile w UK i nie mam z kim pogadac...

Gość ja mogę
co jest?

Mieszkam w UK poltora roku z moich chlopakiem. Jest tu rowniez moja mama. Sytuacja wyglada nastepujaco: Obydwoje pracujemy, moja mama jest bezrobotna, Jej facet pracuje. Powode tego, ze moja mama nie pracuje jest to, ze opiekuje sie swoja corka, ktora ma 2,5 roku. Ja to rozumiem oczywiscie. Wiem, ze jest Jej ciezko, ale nie prosi mnie o zadna pomoc. Rodzina mojego chlooaka, mieszka w Polsce. Im to juz w ogole sie nie przelawa. I od wczoraj, wypisuje do nas jego siostra (ma niecale 17 lat) i pisze jak im jest ciezko. Moj facet pyta sie w czym problem? A Ona, ze kasy nie maja... Ja oczywiscie zaproponowalam zeby moj S. wyslal jakiekolwiek pieniadze z naszego konta (mamy wspolne konto bankowe) a On, ze no cos Ty?! co to jest 100funtow... Ok. To jest juz Twoja decyzje i poszedl spac. Problem tkwi w tym, ze ja nie wiem co robic... wiem, ze mojej mamie jest ciezko, ale Jej nie pomagam. I widze, ze moj S. tez nie ma zamiaru.. Co Wy byscie zrobili w tej sytuacji?

Gość tancos
chodzi o pomoc mamie czy jego siostrze ,bo nie kumam?

Gość ciekawska:D
pomoglabym mamie:)