Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(:(!!!!

załamka

Polecane posty

jestem na 3 roku studiów we Wocławiu ... za 3 tyg licencjat , rodziców nie mam i jestem sama ...mieszkałam z chłopakiem, miesiac temu zaplacilam za niego mieszkanie, a on teraz mial zapłacic mnie, dwa dni temu zobaczylam go z jakas dziwczyna jak szedl za reke , debil myslal ze go nie zauwaze, bo Wocław niby duzy... zobaczylam go na niechcący na Kozanowie , Ci co sa z wro wiedza jak to daleko, a akurat jechałam tam do kolezanki po notatki... mam 35zl zl w portwelu wypłate dostaje 16-go ... do 1 czerw musze zaplacic za mieszkanie za siebie 550 zl ... on juz wyslal kolesiowi kase za siebie... jestem zalamana ... nie mam na zycie ani na mieszkanie... plakac czy sie smiac ... na dodatek powiedzial ze zbierze mi kompa za pare dni jak bedzie zabieral swoje wszystkie rzeczy... mam ochote sie powiesic

Gość niespodzianka777
głowa do góry , na pewno znajdzie sie jakies rozwiazanie

Gość nivea44545
czemu mu nie powiesz, zeby za ciebie zaplacił , przeciez niby zaplacilas za niego w poprzednim miesiącu???

kłóciłam się z nim o to... on ma strasznie ciezki charakter i jest uparty nic nie wskuram ... a za te krzyki jeszcze dostalam w morde

Gość podrozniczka 28
cooo ? a laptopa dlaczego ? co ona ma w mieszkaniu ? to jak nie zaplaci to ty mu cos zabierz !!

to jest komputer nie laptop, mój laptop zepsuł mi sie kilka miesiecy temu , nawet nie mam kasy zeby go naprawic , a jak cos mu zrobie z kompem to mnie chyba zabije

Gość podrozniczka 28
to jet podszyw ? bo jak dostalas w morde jak piszesz to chyba jakies jaja sa ??????????????

to jeszcze nic , mam jesczez egzaminy , licencjat i potrzebuje kompa i on dobrze o tym wie i ma to w dupie ... porazka ... strasznie boli

w morde , to malo powiedziane , wykrecal mi rece , az mi slabo juak to pisze

Gość nie chrapie
jak ty teraz zapłacisz za to mieszkanie, masz coś w lodówce??

nie nie mam pomysłu , myslalam juz o ciotce , ale nie gadalam z nia 3 lata i z tego co wiem sama biede klepie... a w lodówce cos jeszcze mam

Gość Mems
Powiedz, że nie oddasz mu kompa, jeżeli nie zapłaci Tobie za mieszkanie. I jeżeli podniesie na Ciebie rękę - zagroź, że zgłosisz to na policję.

łatwo ci mówic nie znasz go, zglosze na policje , policja gówno zrobi i bede miala jeszcze gorzej

Gość Mems
To nadal daj się bić i nadstawiaj jeszcze do tego twarz! Daj spokój, nie bądź taka słaba! Facet za pobicie może dostać zakaz zbliżania się. Nie możesz być taką niedojdą w takiej sytuacji. Walcz!