Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka w kawalerce

Boję się mieszkać sama!!!

Polecane posty

Poważnie.. nie śmiejcie się ,ale telewizję oglądam po cichutku, muzykę słucham w słuchawkach, bo boję się,że ktoś zapuka i będę musiała otworzyć,bo wiadomo,ze jestem w domu,a ja się boję ,że przyjdzie do mnie jakiś morderca czy coś.. boję się też duchów :(

Gość lol z kim wy sie
:D pogas swiatla i nie uzywaj urzadzen elektrycznych, bo przyjdzie pan spisac licznik i bedzie wiedzial ze tam ktos mieszka :classic_cool:

O kurcze, ja Cie rozumiem..przezywalam to samo, ale tylko w nocy. wieczorem zamykalam wszystkie okna i drzwi (nawet jesli mialabym sie uwedzic zywcem w upalna noc), sluchawki na uszy, zeby zasnac, bo inaczej slyszalam kazdy dzwieki i szmery w mieszkaniu. I teraz najlepsze - od pewnego czasu mieszkam w lesie sama i - nie boje sie. Nie wiem czemu. I nie masz pojecia jaka jestem szczesliwa, ze wyzwolilam sie (bez zadnego wysilku!) ze moich strachow.

Gość lol z kim wy sie
w lesie to ja bym sie bal :o

nie wiem co dalej z tym zrobic, gdyz chciałabym zaprosic faceta na ruchanko, ale sie boje kogokolwiek wpuścić do kawalerki :(

Gość ejejejejejj
nie myśl o tym

Gość ejejejejejj
ja jak jestem sama wole nie mieć słuchawek bo jakby co coś usłyszeć. wiesz co ci radze kup sobie zwierzątko jak będziesz dbać :)

Gość co za durna baba ha ha
czego sie boisz w kawalerce??? ja mieszkam sama w starym domu, w lesie, na uboczu (3km od wioski), do ktorego latwo sie wlamac, bez ogrodzenia... przy bagnie, mam dalej opowiadac? w cieplutkiej kawalerce, gdzie obok sa ludzie, blisko na policje czy do szpitala... ja nawet zasiegu w telefonie nie mam (tylko na gorze przy oknie) a jakos sie nie boje...