Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

zimno..nudno..źle

Polecane posty

źle mi.. mam jechać dziś na imprezę i na grilla później.. a tu taka pogoda.. nawet mi się nie chce.. nie mogę odwołać.. :/ czy ta pogoda się poprawi ?? :(

Gość no to siup..
powinno byc ladnie..u mnie wczoraj bylo zimno,pochmurnie a dzisiaj juz od rana slonecznie:-) tez mam zamiar grilowac:-)

Gość promykkk
a ja mam dzisiaj szkole a jestem tak zmeczona ze padam i nie mam sily sie ogarnac zadnego grila jestem ostatnio anty jedzeniowa

Gość ydwo9452s9n4z7
dobrze ci tak

Gość no to siup..
hej promyyk:-) ja wczoraj bylam taka padnieta..przyszlam z pracy i spalam od 17 do dzisiaj do 7:-)

Gość no to siup..
biedronka a skad jestes? ja lubsukie;-)

Gość no to siup..
oj to nie zazdroszcze:-( u mnie wczoraj tak bylo..a dzisiaj slonecznie ale upalu jak narazie nie ma;-)

Gość no to siup..
masz racje na kazdym portalu i w kazdej tv co innego:-) moze wymysl na popoludnie cos innego niz grilowanie?

jeszcze naszykowałam sobie ubrania na taką właśnie pogodę.. właśnie wstawiam pranie i do 12stej maks musi mi to wyschnąć.. ciekawe jak.. :d chyba suszarką będę suszyć.. :D

Gość promykkk
wiem ze to takie zmeczenie materialu bo dzien wczesniej na dzien mamy przyszla do mnie kolezanka z winem o 16, i tak swietowalysmy ze byl jeszcze szampan i jeszcze jedno wino, poszlam spac o 20 ale obudzilam sie o 1 i juz nie moglam spac, tluklam sie cala noc az wzielam proszki na spanie tylko one zaczely dzialac jak wlasnie musialam wstac o 5 a zasnelam o 4... wczoraj dzien 12 godzinny w pracy na max obrotach a dzis nie lepiej...

no właśnie najpierw idę na imprezę otwartą na dworze.. koncerty itp.. apotem jadę do siostry na grilla.. jedzenie już pokupowane.. naszykowane... chyba na patelni usmażymy tą kiełbaskę :D he he

Gość no to siup..
biedonka jak jest wiaterek to wystaw pranie na balkon przewieje do 12:-) Promyyk wypijesz kawke i dasz rade,,ja wczoraj ledwo doczekalam do 16 w pracy i na dodatek zamiast pracowac siedzielam na kafe i jeczalam;-)

Gość promykkk
dziewczyny co by nie smecic zycze slonca cieplego wieczoru dlugiej nocy i bawcie sie dobrze, komu w droge temu kopa wiec ostatni lyk kawy i ide sie ogarniac

myślisz że wyschnie na balkonie jak jest tak zimno ?? w sumie jest nawet bardzo zimno..w kurtkach ludzie chodzą.. :/ ja siedzę przy otwartym oknie i mam skostniałe stopy i ręce.. :/

Gość no to siup..
biedronka ja mam grila elektrycznego wiec moze porzyczcie od kogos takie urzadzenie..mozna bez obaw na balkonie.tarasie lub w domku smarzyc jedzonko..nawet smaczniejsze jest niz na grilu ogrodowym;-)

Gość no to siup..
promyczku UDANEGO DNIA:-)

tam nie ma.. nie ma też balkonu ani tarasu.. nie no jedzenie się zrobi i najwyżej w domu się zje.. do tego będzie alko więc ciepło będzie :D he he chyba nie pojadę na ta imprezę tylko dopiero o 18stej pojadę na tego grilla.. to pranie mi nie wyschnie pewnie.. jaka dobra kawcia.. :] ....mmmm już myślałam, że mi zbrzydnie, bo wczoraj całą zwróciłam, ale dziś mi smakuje.. :)

Gość no to siup..
najwazniejsze to dobre nastawienie..a niewazne co sie bedzie jadlo,pilo..grnt to dobre towarzystwo;-)

towarzystwo to dobre będzie :D he he w dzień dobry tvn mówią że 18.19 stopni będzie w łódzkim i bez deszczu :P he he jest nadzieja :D może nawet się ubiorę w to co chcę :D do 12stej się może zmieni :D

Gość no to siup..
oby oby..tego Ci zycze..udanej pogody i dobrej zabawy! teraz rozpedzmy chmury i wywolajmy sloneczko na reszte dnia:-D

Gość no to siup..
trzebaby jakos mila nutke zapodac i tak rozpedzic chmurki:-D mam pytanko: dzisiaj moj narzeczony ma impreze urodzinowa..przychodzan jego kumple..mam juz wszystko przygotowane tylko podpowiedz mi jak mozesz :czy dac mu dzisiaj prezent czy dopiero w poniedzialek..bo 30 naprawde obchodzi swoje swieto;-)?jak myslisz?