Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochrona11111

Praca w ochronie w Kaufland?

Polecane posty

Gość ochrona11111

Czy ktoś może pracował , o co pytają na rozmowie , jak przebiega taka rozmowa i na czym polega. ? Pyta ponieważ od pół roku szukam pracy a we wtorek idę na rozmowę zależy mi żeby w końcu gdzieś się załapać, pracować. Z tego co ja się orientuje to jest praca przy monitoringu, czy nie jestem w błędzie.? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość ochrona11111
nie rozumiem was, potraficie atakować, a nikt się nie zastanowi że jak się nie ma wyjścia to trzeba iść pracować dla takiej firmy. Z drugiej strony to nie będę pracować dla kauflanda a dla firmy ochraniarskiej która dla kauflanda pracuje. Pytałam o co mogą pytać na rozmowie ale tego nikt nie doczytał. Dziękuję za pierwszą odpowiedź:)

Gość szprrris
Nie ma standardowych pytań rozmów kwalifikacyjnych, każdy może zapytać o coś innego;) na pewno padnie pytanie o doświadczenie w pracy i o przygotowanie do niej. Robiłem kurs ochroniarski w Apeironie (KrK) i nawet nie mając doświadczenia, przyjęli mnie.

Gość lapselks
Lepiej uderzać do profesjonalnych agencji jak np. juwentus. Na ich forum gowork.pl/opinie_czytaj,103 sa dobre opinie.