Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina 31 lat

do osob kilka lat po studiach

Polecane posty

Gość karina 31 lat

czy porownujecie sie z innymi kolegami/kolezankaki z roku? jesli wy nie zrobiliscie karery, pracujecie na podrzednym, nisko platnym, malo prestizowym stanowisku a inni, wcale nie bardziej inteligentni od was pracuja na stanowiskach duzo lepszych, to sie wstydzicie, czujecie gorsze ?

Gość dziewczynaaaaaaaa
porównujemy sie, ja mam średnie cycki a moja koleżanka z roku ma wielkie

znam dwie takie osoby ktore mialy ulatwiony start po studiach ( i w czasie nauki -mowie o medycynie ) tylko ze wzglegu na znajomosci i rodzine, zazdrosci nie czuje ale troche zalu, ze dzieki ustawieniu rodziny bylo im i bedzie zawsze latwiej...ale takie sa prawa dzungli wiec nie ma co dyskutowac ...

Gość karaelindaaaa
nie wstydzę się wyjechałam za granicę, do najpiękniejszego miasta na świecie (jak dla mnie) żyję sobie na poziomie, co prawda nie gromadzę dóbr ale korzystam z życia, na moje potrzeby mi nie brakuje jestem totalną hedonistką stać mnie by ubrać sukienkę, która mi się spodoba czy zjeśc kolację w ulubionej restauracji, isc do kina, wyjechać na fajne wakacje wynajmować mieszkanie w centrum drogiej stolicy żyję spokojnie, czuję się jak na wakacjach a moi znajomi z roku pracują za tysiąc pięćset złotych (jestem po pedagogice), mieszkają na szarych osiedlach i ciągle narzekają

karaelindaaaa________ jakie to najpiekniejsze miast na swiecie ? dla ciebie ?... ;)