Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakerfe

Facet Wodnik - jaki jest?

Polecane posty

Gość hakerfe

Jakimi facetami sa faceci spod znaku wodniika, jakie doswiadczenia macie kobietki z takimi facetami? Jaki cechy charakaterzyja faceta wodnika?

Gość hakerfe
pomoze ktos?

Gość prawiczek z warszawy
Sądzę że wodnik z racji tego że lubi wodę jest opryskliwy :D

i ma kłopoty z nogami oraz nie lubi jeździć na rowerze;) A pozatym jest bardzo towarzyski,wesoły,gadatliwy i lubi flirtować ;)

Facet wodnikjest uduchowiony, ma bogatą osobowość, własne zdanie, jest też wrażliwy ale trochę zamknięty w sobie. Jeśli jest na pograniczu koziorożca i wodnika to jest np. na zewnątrz twardo stąpający po ziemiijak koziorożec a w środku refleksyjny jak wodnik. Może mieć też zdolności literackie. :)

Gość nienawidze wodnika
:O

Gość facet wodnik
to kawał chama. Egoista, który myśli tylko o sobie. Bawidamek, flirciarz, kobieciarz. Wszystko pod hasłem jestem tylko miły. Marzy o wielkiej miłości, ale żadna dziewczyna mu nie pasuje. zwykle kręci się wokól niego sporo atrakcyjnych dziewczyn, a on się z wszystkimi "przyjaźni".Nie może sie zdecydować na żadną. Ma około 30 - 40 lat i jest popaprańcem emocjonalnym. to chyba tyle :)

Gość hakerfe
"zwykle kręci się wokól niego sporo atrakcyjnych dziewczyn, a on się z wszystkimi "przyjaźni"; Skad takie zdanie, dlaczego wokol takiego egoisty krecilby sie aktracyjne dziewczny?

Sądzę że w jego naturze leży SPŁAWIANIE kobiet :D

Gość facet wodnik
Dziewczyny sie kręcą bo on stwarza pozór tego, ze jest zainteresowany. Co ciekawe widzą jego egozizm, i nadal są oczarowane.

Jak jest łysy i gruby to też się tak ostro kręcą?

Gość facet wodnik
jest łysy i niski :) Szczupły też nie jest. I się kręcą.

Gość hakerfe
sram na to

Gość czy chcesz tego czy nie
Sądzę że wodnik z racji tego że lubi wodę jest opryskliwy nie prawda :D wbrew pozorom żywiołem wodników jest powietrze :P

Gość hakerfe
Jak zwykle pojawia sie podszy, zalosne

Gość hakerfe
Zalosne to zakladanie tematu a potem olanie go :O

Gość hakerfe
kocham oferme czy to wodnik?

Gość hakerfe
spierniczać mi tu gimgówienka:)

Gość tgfredswrft
Jesteście chorzy :o Jak widac po wpisach znak zodiaku nie ma kompletnie znaczenia, to jest wskazowka jakie cechy dana osoba MOZE miec ale nie ze ma je wszystkie,zwazywszy ze sa rozne opisy znakow zodiakow i niektore sie wykluczaja. Mam faceta raka,znam kilka osob spod tego znaku i kazdy jest inny. Moze jakies cechy maja wspolne,ale calosciowo kazdy jest zupelnie inny. Ja jestem wodnikiem,ale kobieta i ani nie jestem flirciara,ani egoistka. Zamknieta w sobie tez nie jestem, ale uczuciowa i wrazliwa i owszem. Takze przestancie tak z tymi znakami a pani o nicku "facet wodnik" wspolczuje ze trafila na faceta chama,ale to ze taki jest nie ma nic wspolnego ze znakiem zodiaku :D:D:D

Gość hakerfe zesrana
Sama jestem gimgównem co robić? moze ktoś spuści mi się do ryja? :classic_cool:h

Gość facet- wodnik
hakerfe-- chooj ci w dupala srako :D:D

Gość żywiołem jego jest powietrze
czyli jest on królem wiatrów?

Gość me_linda
ja poznałąm wodnika....dobrzy kumple ale to wszystko na co ich stać... kochaja tylko siebie i nie stać ich na wieksze uczunia do kobiet. MASAKRA. możesz stawać na rzęsach a i tak cie oleje.... jeżeli sam się kimś nie zainteresuje to radze nie zawracać sobie nim głowy. ja niestety staralam się jakoś zblizyć ale dostałam kubeł zimnej wody teraz zmieniać taktyke " na niedostepna" może go ruszy ;D powodzenia życzę z nimi bo nie ma łatwo ! ;)

Gość lokra
Od faceta wodnika - jak najdalej. Totalny egoista, non stop musi przeglądać się w oczach innych - flirtuje nawet z babcią klozetową. Nie liczy się ze zdaniem innych - on jest najważniejszy. Nawet własna matkę ma za nic. Ale otoczenie go kocha, bo to wesoły faciu skory do zabawy:))

Gość do tego wyzej
racja :O

Gość gość
pijak, cham, prostak i gamoń... Zgrywa ważniaka, a to chodzący kompleks WIELKI. Po alkoholu agresywny, p*****lniety... Ogolnie kawał wieśniaka i c***a... Tępy, ograniczony i jełop. Nie polecam..! Masakra zycie z nim.

Gość jestę facetę wodnikię
Potwierdzam wszystko :classic_cool: Pod każdym względem najlepiej dogaduję się tylko z innymi wodnikami. Osoby spod każdego innego znaku zodiaku są gorsze, głupsze, brzydsze. Myślę, że wodniki stanowią sól tej ziemi, diament w popiołach. Jest nas niewielu w tłumie baranów, byków i bliźniąt, dlatego jesteśmy wyjątkowi, często jedyni w grupie, gdzie na pierwszy rzut oka da się nas rozpoznać po elokwencji, poczuciu humoru, po tym, że na nas jest skupiona uwaga wszystkich lub większości. Gdy jakimś cudem zdarzy się, że w grupie pojawi się drugi wodnik to od razu łapiemy nić porozumienia i wspólnie dzielimy się atencją otoczenia rozkręcając imprezę którą barany i inne strzelce wspominają latami lub też odwracamy się plecami do zodiakalnego pospólstwa i skupiamy wyłącznie na sobie. Seks wodników jest nieziemski.

Gość gość
Seks wodników jest nieziemski. xxx Zgadza się. Można o nim tylko pomarzyć jednocześnie wyobrażając sobie jakby to było, gdyby wodnik miał choć odrobinę dłuższego, a nie tylko 7 cm. :D