Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionaTOBĄ

przepowiem Ci przyszłosc ; D

Polecane posty

Gość zaciekawionaTOBĄ

nudzi mi sie, napisz 4 ZDANIA o sobie a przepowiem Ci przyszłosc :)

Gość zaciekawionaTOBĄ
up

Gość detox:)
Lubię piwko. Mam 75 cm w talii. Kocham spać. Dzięki muzyce mój swiat jest piękniejszy

Gość zaciekawionaTOBĄ
cocaine child- w przyszłości czeka Ci wiele problemów z żołądkiem, ogranicz jedzenie mięsa i piecie piwa bo będziesz miał duży brzuszek.

Lubię sex z moim psem.

Lubie czerwone vino. Kocham cieple klimaty. Uwielbiam moja rodzine. Szanuje moja prace. Nosze butki rozmiar 38.

Gość zaciekawionaTOBĄ
cocaine child- ogranicz jedzenie mesa, spróbuj troszkę warzyw, również nie pij dużo alkoholu, ponieważ będziesz miał na starość mięsień piwny :)

Gość zaciekawionaTOBĄ
detox:)- wydajesz sie osobą wyluzowaną, rzadko kiedy sie denerwujesz, ale uważaj bo za pare lat wydarzy sie cos złego, jakaś tajemnicza postać będzie chciała Ci pokrzyżować plany, stąpaj mocniej po ziemi :)

Gość zaciekawionaTOBĄ
detox:)- wydajesz sie osobą wyluzowaną, rzadko kiedy sie denerwujesz, ale uważaj bo za pare lat wydarzy sie cos złego, jakaś tajemnicza postać będzie chciała Ci pokrzyżować plany, stąpaj mocniej po ziemi :)

Gość zaciekawionaTOBĄ
ines73- w tym roku czekają Cie wspaniałe wakacje, czuje że w Twoim życiu pojawi sie pewna osoba która przyniesie Ci dużo radosci, oczekuj nieoczekiwanego !

nie zgadza się, jestem osobą cholernie nerwową i drobnostka wyprowadza mnie z równowagi, a wyluzowana jestem czasami, zazwyczaj sie denerwuje TO BREDNIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ

Gość zaciekawionaTOBĄ
wzniesiona brew sromoty- jesteś zadbaną kobietą i stąpasz mocno po ziemi, uważaj ktoś z grona Twoich znajomych zaprosi Cie na wypad do klubu, lub jakaś większa uroczystość, będzie wymagał od Ciebie więcej niż sądzisz, uważaj na siebie !

Gość lady w grochy
4 zdania o sobie. pracuje w nadzorze inwestycyjnym. całe życie dobieram sobie nieodpowiednich facetów. lubię jeść. uwielbiam podróżować.

Gość zaciekawionaTOBĄ
[zgłoś do usunięcia]lady w grochy 4 zdania o sobie. pracuje w nadzorze inwestycyjnym. całe życie dobieram sobie nieodpowiednich facetów. lubię jeść. uwielbiam podróżować. lady w grochy- w te wakacje, jakis nieznajomy przystojny mężczyzna zaprosi Cie na kolacje, ale nie daj sobie zamydlic oczów jego fortuną czy wspaniałym samochodem, możliwe że będzie chciał przeżyć z Tobą jednorazową przygodę, nie bierz nic na serio !

Gość lady w grochy
dzięki ;)

Jestem uzależniona od kafe, fajek i kawy. Mam wielka dupe. Jestem nołlajfem. Mój mózg integruje się z kolorem włosów - jestem blondynką. :classic_cool:🖐️

Gość kij mu w oko
uwielbiam kawe, mam bulimie, nie lubie zwierzat, lubie nauke

Gość hmmm12
mma na imie ania. jestem chuda ciaglke mysle ze jestem gruba.lubie ziolo.szukam pracy