Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ck_ck

Pare kilo mniej ;D

Polecane posty

Może masz racje co do kalorii:D Ale mi się nie chce jeść jutro zjem trochę więcej bo dzisiaj to już nie :D Ja już mówiłam jade z 68 narazie do 60 :D do 20 czerwca jak zjade 8 kg to jestem wielka a potem do 54 i juz nie jadę w dół bo mi to nie potrzebne

Gość arizonaa
Mż to poprostu mniej żreć, jem trzy posiłki, tak mniej wiecej mi wychodzi 1200 kalorii na dzień, ponieważ nie uprawiam sportu, przynajmniej narazie, więc więcej mi nie potrzeba. No i dużo wody. Teraz zresztą gorąco jest to nawet tak jeść się nie chce. No i odstawiłam słodycze całkowicie, bo jak zjem choćby małego batona tak koniec, więc nie ruszam w ogóle.

Mniej Żreć:D A nie możesz się tak głodzić efekt jojo gwarantowany. weź ustal sobie jakieś 1500 kalorii dziennie i gitara.

Gość nie dogonisz mnie
na zahamowanie głodu mnie pomaga aplefit (tabletka z octem jabłkowym) i kawa (parzona z łyżeczką cukru) A właśnie zapomniałam dodać dzisiaj wypiłam jeszcze rozpuszczalna z mlekiem;) Łącznie chciałabym zrzucić 5kg nie jestem gruba po prostu chcę mieć lepszą sylwetkę na wakacje(co z tego że po przyjeździe z wczasów wszystko wróci;))

Gość nie dogonisz mnie
a o aqua slim się jeszcze nie wypowiem mnie w smaku smakuje i zwykły i cytrynowy te 1,5 litra wody z nim wypijam w ciągu 3 godzin

Tyle że mi to nie wychodzi rano 140 kcl jogurt potem ze szkoły o 14 .. obiad jakieś 300 klc bo staram sie dopasowywać i ograniczać .. Kawy nie pijam ani herbaty nie słodze no nie mam na czym nabić a jak zjadłam dzisiaj gryza od koleżanki batonika to jak się dowiedziałam ze w kęsie było 50 kcl to aż mi się odechciało ;/// Kolacji nie jadam bo nie mam ochoty nigdy na kolacje

Słyszałam o occie jabłkowym piłam go nawet mam w kuchni ale wiecie jaki jest niedobry może kiedyś piłam ale teraz too łee. Ja jak mi sie chce to mówie sobie że bede jeszcze bardziej gruba . Kurde narazie to nie pomogło ;D

Gość nie dogonisz mnie
ck a ile masz lat?

Gość nie dogonisz mnie
ocet podobno paskudny może sprubuj tych tabletek na pewno mniej obrzydliwe;)

Gość trzydziestka i 5kg mniej
aaaaaaa,no to ja sie tez do tego MŻ stosuje...:) Wiem,ze moze za malo chce jesc,ale chce zwalic te 5 kg jak najpredzej....a potem przejsc na te 1200 kcal. Ile kosztuje te aqua slim? I co pisza na opakowaniu? To mana celu zachamowac glod czy spalac tluszcz?Wiem,wiem-to kolejny ,,cudowny'' specyfik....:D ,ale w polaczeniu z dieta,moze cos tam zdziala....:)

Gość nie dogonisz mnie
spróbuj

Gość nie dogonisz mnie
wiecie co byłam dzisiaj na solarium na 8 min i jeszcze czerwona nawet się nie robię;/ jak mnie nic nie łapnie to sie wkurzę(a ja tak mam czasem tak fajnie złapie po 6 min a czasem po 8 nic)

Czesc dziewczyny. Od kilku dni bardzo kiepsko sie czuje-psychicznie... Skonczylam w kwietniu szkole od miesiaca siedze w domu i zero perspektyw tylko mysle o jedzeniu...chcialabym schudnac wazylam 52.5 kg zaczelam pic wode ok. 2.5l dziennie i jesc jablka i gruszki w 2 posilkacj i przez to waze teraz 50.5kg . Na 1 rzut oka wydaje sie wszytsko fajnie ... jednak zeby bylo widac ybytek tlyko 2 kg... to bym sie ciezyla . rok temu w wakacje dzieki takiej diecie i suplementomm diety schudlam z 52na 48 bylam w 7 niebie wkoncu zniknely moje wylewajace sie ze spodni boczki... a w nich najgorszy diabel tkwi. jednak wszytsko prysnelo gdy przestalam sie tak pilnowac i zaczelam pozwalac i 4 kg wrocily w niecaly miesiac . teeaz nie umiem schudnac nie cche sie tak karowqac bo wiem ze to wroci jesli bede malo jesc a wkoncu zabraknie sil i checi a normalne jedzenie powroca... waze 50.5kg przy wzroscie 159cm jestem niska osoba waga nie wydaje sie duza ale gdybym spojrzala na siebie dalabym sobie jakies 55kg najmniej... waga to nie wsyztko liczy sie to jak sie wtglda wiec te kg nie pocieszaja mnie... bardzo bym chciala jakos madrze i z wasza pomoca i radami dobrnac do tych 48 ...zaley mi zeeby schudnac.. dla samej siebie abym mogla byc znowu zadowolona z siebie gdy spojrze w lusto

Ja mam 15 lat wiem, że przy paniach to dziecko jestem ale jakoś sobie dam rade hehe :D

Gość nie dogonisz mnie
a nie wiem co pisze nie czytałam kupuje na sztuki nie w opakowaniu zobacz w googlach ma chrom,el-karnitynę i coś tam jeszcze. Kosztuje zwykła 1.60 smakowa 1.80

Według mnie nie powinnaś się odchodząc ale zacząć uprawiać sporty :D . Wiem, jak mają moje przyjaciółki waża po 53 a spokojnie dają im 49 i mają świetną figure od sportu, a poprostu jedzą cały czas . :D nie ma co się głodzic tylko pół godziny truchtu dziennie

Gość trzydziestka i 5kg mniej
acha.....no ok,dzieki:) Dobra ja uciekam dziewczyny,bo mam jeszcze troche roboty. Mam nadzieje ze na kolacje juz sie dzis nie skusze:) Jutro si e odezwe! NAJGORSZE PIERWSZE 3 DNI:(

zapomnialam dodac ze w sumie te 2 kg ubyly mi poprzez stosowanie w pewnym stopniu takiej jakby diety MANIPULACJA METABOLIZMEM zeby laczyc bialko i weglowodany badz same weglowodany i duuuzo wody i faktycznie dziala tylko czasem nie chce sie w kolko tego samego jesc. uprawialm sport mam takiego wioslarza cwiczylam po godzine dziennie + do tego pas wibrujacy nawet po 3-4 godz i na mnie to chyba nie dziala. nie wiem na czym polega moj prblem rozumiem gdybym byla szcupla i nie maila juz z czego zrcucic ale mam tzw boczki i to mega boczki duza pupe tluszcz na udach na ramioach naprawde ejst z czego

Ja tydzień temu byłam na diecie i 5 dni wytrzymałam a po 5 dniu zemdlałam wiec zastanawiam się co zrobić żeby to się znowu tak nie skończyło;/

Kurde no nie wierze bo wiem że moja przyjaciółka ma 52 i wygląda idealnie nie masz nadwagi wiec powinnas się zaakceptowac :D A mówił ci ktoś że jesteś gruba ?? czy tam masz boczki ?

Wiesz nikt mi tego nie mowil ale to mozna sprytnie ukryc po prostu zalozyc zcarne leginsy buty na szpilce juz nogi sie wydaja chudsze bluzke nie dopasowana tylko lekko luzna pasek pod biustem i juz szczuplej. robie tak na codzien badz na imprezy i nie wygladam wtedy zle wtedy siebie lubie nawet ale gdy jest taki dzien jak dzis upal na maxa zakladam krotkie spodenki ktore wrzynaja m sie w uda wrzynaja mi sie w boczki i wylewa sie wszytsko to juz nie mam pomyslu co ze soba zorbic jak na swoja wage wygladam naprawde grubo

Tyle, że ja kurde nie umiem nie wiem czemu ja sie odchudzam i mam takie postanowienie to do kąd nie zemdleje ale to mnie tez troche denerwuje ... Co do basenu mam zamiar wykupic karnet teraz jeżdżę sporadycznie .

A i ck_ck jedz miedzy glownymi osilkami jablko to naprawd pomaga to chyba jedyna rzecz ktora na mnie dziala wiec mysle ze i tobie moge polecic i oczywiscie gruszki pobudzaja metabolizm nic nie zalega w brzuszki i jest lepiej

Według mnie powinnaś porostu siebie polubić. Ja tam ci wagi zazdroszcze;D

Probuje siebie polubic od roku i jakos mi to nie wychodzi. a tym bardzioej ze wokol mnie kolezanki duzo traca na wadze chudna w oczach normalnie ja patrze na nie z zazdroscia i jak sie pytam jak tak schudlas to odp brzmi NIC NIE ROBILAM NIE WIEM JAKOS TAK SAMO Z SIEBIE! i nie wiem czy ze mnie probuja glupia zrobic czy nie chca swojego sekretu wyjawic:) jedna z kolezanek rok temu wazyla 58kg nie byla gruba nigdy miala szczupla budowe waskie biodra lyski uda szczuple tlyko na brzuchu duzo tluszczu. wziela sie za siebie i ostatnio na maturach wygladala o polowe mniej wazy jakies 52/53 kg ale ona to naprawde chudo wyglada w udzie mam 52cm to ejst sporo ona ma jakies 45 i nie wiem jk ona to zrobila. moze dlatego9 ze ma szczupla budowe tlyko wczesniej sie zaniedbala a ja przez swoja kragla pupe i szerokie biodra jestem skazana na bycie grubsza ?;/

Mysle ze jablka pomoga Ci naprawde jablko + woda ( ja pioje przegotowana letnia wode) jest swietna:) a to owoce ktore powinnas jesc ktore nie wplyna na twoja syklwetke tlyko jej pomoga oczyscia organizm z toksyn i dadza uczucie sytosci na 2-3 godzinki do glownego posilku:) -pomarancze -grejpfruty -kiwi -śliwki -brzoskwinie -gruszki -jablka Oczywiscie wszytskie musza byc swieże nie z puszki:)

Tyle, że to nie jest tak . Może po rodzicach masz taką budowę , też mam duże biodra i tyłek ale kurde nie wiem czemu mi to za bardzo nie przeszkadza . Wiesz że na siebie patrzysz inaczej niż jak ktoś na ciebie patrzy . Wiem to z własnego doświadczenia z koleżanek i osób otaczających mnie . Ja w sumie to przez kilka lat nie zdawałam sobie sprawy, że jestem takim pulpetem i potem okres dojrzewania i nie wiem może przez hormony zaczęłam wtedy dietę kaspijską i każde moje wyobrażenia to bylo ja jako chuda i jakoś tak do czasu kiedy chyba mi sie dojrzało ale wiem że trudno mówić u dojrzałości u 15latki jednak ja chyba to czuje , nie wiem czy mozna . W dużej mierze na to jak patrzysz na siebie zależy tylko od ciebie . Wiesz co ja bym nie chciała wchodzić tu dokładnie w twoją psychikę znaczy nie że bym nie chciała ale porostu nie wiem czy byś chciała , bo wiem że głupio jest słuchać od dziecka rad . A ja jestem chrześcijanka taka nie tylko teoria ale duża praktyka itp i twierdze że jeżeli waga nie jest nadwaga to jest w porządku bo pan i tak nas będzie kochał a jak mamy znaleźć tego jedynego to prędzej znajdziemy go z 2 kg więcej niz mniej . A co do koleżanek to tylko zazdrośc normalne , nie łatwo się tego pozbyć ja ciągle próbuje i chyba mi się udaje . Ale ja mam całkiem inne patrzenie na świat wiec może już nic nie mówie :D