Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ck_ck

Pare kilo mniej ;D

Polecane posty

Ja to może bym sobie piłkę kupiła , chociaż moją zmora są moi przyjaciele ;D którzy cały czas jedzą , a ja musze sie na to patrzec i już nie wytrzymuje i sama jem .

Gość lotkaaa
jaką piłkę?

Jogurty naturalne łeee ;D Nie nawidze ale jogurt naturalny to tak jak zielona herbata teraz ranka bez niej nie wyobrażam sobie, a początkowo jej nienawidziłam , z jogurtem mam nadzieje, że będzie to samo i z bieganiem ;D

Gość lotkaaa
Więc siłą rzeczy nastawiam się głównie na ruch i na ograniczenie jedzenia, ale w miare to co lubię i nie jedzenie po nocy...

Gość lotkaaa
Zieloną herbatę, to akurat lubię :)

Gość lotkaaa
Ano z bieganiem to trzeba się zaprzeć że tak powiem ;) i jakoś idzie ;). A ile masz lat? :)

Gość lotkaaa
Ale też nie lubię pić dużo wody...głównie dlatego, że trzeba ciągle do łazienki latać :D

Wiesz co ja bardzo lubie nożna piłke mogła bym sobie tak o mur dbijac i moge tak cały dzien niestety moją ostatnią zniszczył mój pies ;D

Gość lotkaaa
aha :), no to wybierz to co lubisz :)...z bieganiem też bywa ciężko, bo w Polsce ludzie mało biegają i się gapią, ale mam to gdzieś :D

ja mam 15 ;D wiem wiem trochę młoda . A co do latania do łazienki w tamtym tygodniu miałam taką sytuacje że przed szkołą piłam 3 szklanki wody na śniadanie i co przerwę chodziłam do łazienki to sie cała klasa ze mnie śmiała ;D

Ja mieszkam na wsi więc nie mam z tym problemów ale dobrze,że to olewasz bo ludzie w Polsce nie są niestety w ogóle tolerancyjni

Hej;) Przyłączam się do Was:) Zaczynam od jutra dietkę, ćwiczę już parę ładnych dni. Chodzi mi nie tyle o stratę nadprogramowych kilogramów, co rozpoczęcie zdrowego odżywiania i poprawę kondycji. Wprawdzie figurę mam nie najgorszą, ale za bardzo lubię słodycze, co widać po moim brzuchu. Mam nadzieję, ze uda mi się zmienić nawyki;) Życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości! ;)

Też zaczynam od jutra ;D Już to wczoraj sobie obiecałam, ale nie teraz będzie inaczej ;D Powodzenia na jutro dziewczyny ;D

Oj pięknie zaczęłam dzisiaj dzień teraz sie popsuło ale ide pobiegać .. Wiecie jak się opaliłam masakra !!

zazdroszczę opalenizny, też bym chciała ale mam taką jasną karnację, że boję się słońca. Jak mam już się wystawić na słońce to z filtrem 30 ;)

Gość nie dogonisz mnie
Ja tez ja też;) dzisiaj 4 dzień;) piję aqua slim od 3 dni, czasem ćwiczę czasem nie;) jem ok 1000 (pewnie będzie raz 200więcej raz mniej) no to tyle;)

Cześć. Zaczęłam 3 dni temu. 172cm i 73,5kg:/ moje marzenie pewnie i tak się nie spełni, bo ono nawet nei jest zdrowe, ale marzy mi się 53kg... Dolna granica bmi. Zapisałam się na siłownie w poniedziałek. Od poniedziałku też mniej jem. Codziennie staje na wadze, ale to zgubne... inaczej nie potrafię. Jem sama nie wiem ile pewnie kolo 1400. Dwa lata temu schudlam z 8 czy 9kg z 75 na 66 czy 67. Nie była to rozsądna dieta, bo po przyjeździe do PL na święta wszystko wróciło... Czy pasuje do was?:D

Gość ;]
U mnie dzisiaj mijają 2 tygodnie odkąd zacząłem swoją dietę przy wzroście 178 cm ważyłem 84 kg!! a po wspomnianych dwóch tygodniach ważę 78 kg;] jedynym kluczowym czynnikiem podczas odchudzania jest silna wola!!!

Ja sobie siedzę . Dzisiaj podjęłam taką rozsądną dietę mam nadzieje cud już bez owijania codziennie 2 godzinki sportu już jedną mam za sobą . Zjadłam 600 kcl i mam zamiar na tym dzisiaj zaprzestać . W sumie to nawet dumna jestem z siebie, ponieważ na obiad zamiast jakiegoś mega kalorycznego sosu zjadłam ziemniaczki z jogurtem naturalnym i mi bardzo smakowało

600 kalorii to za mało. Z własnego doświadczenia Ci mówię. Zagładzasz się a później organizm zatrzymuje każdą jedną rzecz "nadprogramową" bo boi się, że znów mu nie dostarczysz potrzebnych witamin itp.

Gość nie dogonisz mnie
ja akurat jem normalny obiad to,co jest dzisiaj: 13-obiad(pieczone udko,ziemniaki z sosem,kapusta zasmażana) 14-mała jogobella i truskawki( nie wiem ile ani duzo ani mało;)) 17- bułka z masłem plus 40min hula-hop i ok15min innych ćwiczeń(bardziej rozciągających) może to i dużo ale normalnie to pożeram ogromne ilości;)

Gość arizonaa
i ja zaczęłam dietę wczoraj, trochę zły czas, bo sesja przede mną, ale mam nadzieję, że dam rade, marzy mi się 7 kg schudnąć, ale z 4 będę zadowolona:)

Gość trzydziestka i 5kg mniej
witam:) nikt sie nie chcial przylaczyc do mnie ,to ja przylacze sie do Was:) Moge? Mam pytanie-na jakiej zasadzie dziala ten aqua slim...?pomaga Ci cos?

Gość arizonaa
z 62 przy wzroście 166 cm. Próbowałam tego aqua slim, ale strasznie mi nie smakowało, zreszta i tak by pewnie nie byłoo efektów, teraz stawiam na diete MŻ i tyle:]

co too za dieta MŻ? Ja mam zamiar jesc w pracy-2 skibki chleba z jakims pomidorem np,a po powrocie do domu warzywa i oowoce-jesli bede baaaaaardzo glodna:) A w wekend glodowka-o ile wytrwam:)

jak macie jakies sprawdzone sposoby na zachamowanie glodu ,to napiszcie... Mnie czasem pomaga picie wody z cytryna:)

Gość nie dogonisz mnie
MŻ to tak zwane ,,mniej żryj '' albo ŻP żer połowę;)