Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ck_ck

Pare kilo mniej ;D

Polecane posty

Ale poprostu to nie ważne za dużo się naczytałam a potem miaąm takie fazy .. no świetne :D Ale mi sie to podoba bo teraz jak czegos bardzo chce to jakoś samo przychodzi mam nadzieje że z dietą też tak bedzie

Ja muszę mykać bo mam jutro biologie do zaliczenia . Powodzenia dziewczyny i nie odpuszczac :D

To nie ma reguly czy masz 15 czy 20 czy 30 lat wwazne ze madrze mowisz takze bardzo dobrze mi sie z Toba rozmawia;) ja sama maam 19 lat rakze tez nie ejstem taka stara ;)mam od roku chlopaka ktory jest zachwtcony moja figura mowi ze wszytsko jest ok a ja mu siedze i mowie ze tak bym chciala schudnac ze wygladam zle . dlatego wiem ze inni moga mnie postrzegac jako nie "gruba" ale ja sama tak uwazam to wkwi we mnie i po prostu wiem ze dopoki chyba nie ebde miec tych 48 kg( wtedy wygladam dobrze) nie ebde o sobie myslec za dobrze.. kiedys pamietam gdy bylam tak w Twoim wieku wazylam 59kg jako dziecko zawsze bylam pulchna rodzice dziadkowie wpychali w mnie slodycze i to rowniez ich "zasluga" ze mialam w podstawowce zawsze nadwage pozniej pod koniec gimnazjum schudlam do 54 czyli 5 kg to sporo a nic nei robilam nie myslalm o odchudzaniu bylo wazenie w skzole i ustalam a tu 54 i wtedy dotarlo do mnie ze ooo schudlam i od tamtej pory chcialam zawsze cos nie cos zrzucic. wagta bardzo szybko mi wraca wystarczy ze zaczne podjadac slodycze badz zrobie rozpuste na fasfoody i juz czar pryska wiec to jest najgorsze ze jak juz zaczne odchudzanie to musze o tym pamietac bo troche odpuszcze i np miesiac odchudzaia w 2 dni powraca

Gość nie dogonisz mnie
masz 15 lat? no coś ty teraz trudno znaleźć normalna 15 latkę a ja chyba znalazłam ją na tym forum:) dobranoc

cześć :) Przemyślałam sobie to wszytko i dopasowałam się do waszych rad jadłam dzisiaj; śniadanie =-serek naturalny wypiłam zieloną herbatę i szklankę wody z cytryną . potem po 45 min wszamałam sobie jabłko za kolejne 2 godzinki zjadłam bułkę z dżemem i teraz zjadłam gołąbki 2 :) na obiad i to na tyle reszta napoje . Trochę mi szkoda że tę bułkę zjadłam ale teraz byłam na spacerku 45 min i chyba spaliłam :) Jeszcze pojade na rowerze do sklepu po jabłko :D Jak odpocznę sobie a jak tam wasz dzień .Strasznie duszno u mnie jest

Gość trzydziestka i 5kg mniej
czesc dziewczyny!:) Wlasnie wrocilam z pracy (2 skibusie malusie z pomidorem i ogorkiem zjadlam....) a teraz zupa warzywna-na samej wodzie....:P Pewnie do wieczora jeszcze cos zjem,ale na razie trzymam sie nie zle:) Dziewczyny,ja tez mam wielkie dupsko! I te nieszczesne boczki:( Przy 156 wzrostu waze 51 kg:( Zle sie z tym czuje,bo w letnie rybaczki ledwo wchodze:( Moj taki sposob na boczki to-przez tydzien po prysznicu(piling co drugi dzien),wcieram balsam wyszczuplajacy,antycelulitowtowy-za 15 zl.,owijam sie folią-nogi i dupsko i brzuch....,potem wlanczam pas wibrujacy na godzine.... Mnie pomaga:) Przy diecie do tego efekt murowany:D Polecam:) Odezwijcie sie .!! Zajrze tu pozniej!

aaaaaa,no i u mnie tez duszno :)masakrycznie:) Jutro mam wolne-bede sie opalac na sloneczku-o ile bedzie;P

Bardzo fajnie ze wspomnialas o tym sposobie na boczki! ja tez mama z nii problem jak zakldam leginsy to ejst w miare ok ale jak cos co obciska np spodnie spodnki z guzikiem to wszytsko wychodiz na wierch a ze jeszcse moja tlia jet dosc waska (64cm) to i to widac znacznie dlatego do spodenek nie moge sobie pozwoilic na dopasowana gore ;/ bede musiala kupic cos co polecasz za jakis tydzien przyjdzie mi peeling z oriflame wyprobuje to!! pozdrawiam !!:)

Kurde też mam niesamowite boooki:D Kupiłam dzisiaj pastę niby cytrynowa ale smakuje jak bym jadła cukierki i od 10 minut tak siedzę i myje zęby :D czuje jak bym wpierdzielała słodycze :D heh ..

Gość nie dogonisz mnie
No ja dzisiaj w miarę z jedzonkiem nie zjadłam dużo tylko ćwiczyć nie mogę-zakwasy po wczoraj;)

Ja już nie mam zakwasów :D ALE wiem jak to boli ...:D zakwasy najlepiej rozbiegać tak p. od wf mówiła ale mnie po bieganiu jeszcze bardziej brało. Dzisiaj sobie biegałam z 10 min i bardzo długo na spacerze byłam . W sumie dużo zjadłam ale nie czuje sie źle

DZIEWCZYNY,wlasnie wywalilam swojego faceta na zbity pysk za przeproszeniem,i to na dobre:( Skutek byl taki ze tak sie najadlam ze sie chyba zaraz pozygam:(:(:( Porazka:(

Gość nie dogonisz mnie
A co ci zrobił takiego okrutnego przyniósł pączki?;)

Ja nie dość, że mam zakwasy to jeszcze chora jestem i tamtararam jest duszno i moja astma daje znać. Chciałam zakwasy rozćwiczyć i skończyło się na rwącym bólu w brzuchu i całym rozpalonym podbrzuszu.... Za dużo tez dziś zjadłam...

Gość nie dogonisz mnie
O pierwsza dzisiaj jestem.Już po śniadaniu pół bułki z masłem i kabanos;) i z chęcią zjadłabym jeszcze raz tyle no ale to będzie pewnie moja kolacja;)

Ufff dziewczyny ale dzois upal musialam zjesc kanapke na sniadanie bo mleko mi sie skonczylo ;/ ajććć ale to nic;)najwazniesze ze wczoraj powstrzylam sie przed zjedzeniem ciasta :D mialam ochote ale jakos dalam rade a u mnie z silna wola to ojjj w skali od 1 do 10 to 2 :D:D

Ufff dziewczyny ale dzois upal musialam zjesc kanapke na sniadanie bo mleko mi sie skonczylo ;/ ajććć ale to nic;)najwazniesze ze wczoraj powstrzylam sie przed zjedzeniem ciasta :D mialam ochote ale jakos dalam rade a u mnie z silna wola to ojjj w skali od 1 do 10 to 2 :D:D

panterka_2608 u mnie też ciężko, ale pracuje nad tym:P Właśnie się obudziłam, zdecydowanie lepiej mi, ale dziś na siłownie idę tylko 1raz.... Może pójdę na basen?

Kurde wczoraj mnie nie było potem , bardzo ci współczuje . Powinnaś nie uciekać w jedzenie tylko przemyśleć sobie to wszystko . Bo jak się najesz to niestety nie zapomnisz ;/ panterka_2608 Gratuluje ciasta . Ja dzisiaj wstałam przed sekundą i zjadłam obiad według zasady MŻ :) i chyba już dziaj sie powstrzymam od jedzenia jeszcze tylko banana po obiedzie:)

Ja też chciała bym iśc na basen ale oczywiście nikomu sie tyłka ruszyć nie chce a bez samochodu nie dojadę uroki życia na wsi...

ja mam okolo 15 więc nie wiem czy dam rade :D ale taki nowy właśnie jeszcze tam nie była bo zazwyczaj jeżdżę do takiego co mam 30 km :D

aha! Zamiast nic nie jeść to na kolacje zrób sobie taką surówke czy tam sałatke. Pomidor, z 2 ogoórki i 1/4 opakowania fety (i wtedy z 1/2 cebulki) albo 1/2 opakowania mozzareli ( i wtedy bez cebuli, ale możesz bazylie porozrywac albo pokroić sobie taką świeżą) i sobie dopraw do smaku solą i pieprzem. Moło kaloryczne al pyszne i co najważniejsze zdrowe! Nie jedząc niszczysz sobie metabolizm....

Kurde kupiłam wszytko na sałatkę nawet specjalnie w sklepie byłam ale dupa odechciało mi się ... Mam wrażenie że już do końca życia nic nie zjem ..

Zjedz bo Twój metabolizm naprawdę ogłupieje... Kiedyś też robiłam tak jak Ty. Nie miało to na dłuższą metę dobrych skutków. Ja dziś z jedzeniem znów przesadziłam. Okolo 1500-1600 kalorii ale zaraz śmigam na basen to z 300 spale.

ck_ck wazne zebys jadla chociaz 4 posilki dziennie! pamietaj mowie ci bo sama to przerabialm jakis czas temu jadlam 2 ray dziennie marne sniadnaie i obiad i do natsepnego dnia nic i wcale mi to nie pomagalo wydawalo m sie ooo jestem super bo nic nie zjem az do jutra! alez to blac gdyz co z tego ze nie jadlam jak moj metabolizm zwalnial do takich obrotow ze potrafilam wyprozniac sie raz na 3/4 dni. wiec co moglam przy tym osiagnac ? niewiele i jeszcze sobie zaszkodzic. Wiec trzymama kciuki za to abys jadla duzo owocow. jesli chcesz czuc sie dobrze bez wyrzutow sumienia to zamiast na obiad jesc cos ciezkiego co ma byc nagroda za pol dnia nie ejdzenia to wroc sobie saltake do tego usmaż 2 jajka badz ugotuj i wkrój do salatki i bedzie mniami i zdrowo!!!:) i w ten sposob gwarantuje w 1 tyg duze postepy! :)

fajnie ze masz mozliwosc smigac na basen:) ja mieszkam w bardzo malej miejscowosci i takich mozliwosci kompletnie nie mam :) do nahblizszego mam jakies 30km a tam mi nigdy nie po drodze bo nie jezdze do tego miasta :) trzymama kciuki plywaj plywaj:)